Skiro freestyle prinaša zanimivo popestritev prostega časa!


Ljubitelji rolanja, rolkanja, kotalkanja in podobnih adrenalinskih podvigov bodo gotovo z zanimanjem spoznavali tudi izzive, ki jih prinaša skiro freestyle. Predvsem tisti, ki se ne bojijo skokov in akrobacij, bodo na skiroju nadvse uživali, seveda pa ni nobenega razloga, da se ne bi na ustrezen skiro podali tudi otroci, ki si želijo varne in zanimive zabave - skiro je odlična alternativa za otroške rolke in druge podobne zadeve. Skiro trgovine nudijo pestro ponudbo izdelkov, ki ustrezajo praktično vsakomur, zato je skiro freestyle kot nalašč tudi za vas!

NE SPREGLEJTE UGODNIH CEN OTROŠKIH DRSALK

Kaj je skiro freestyle?


Freestyle skiro je posebna izvedba skiroja, ki je prilagojena za tako imenovano freestyle vožnjo. To pomeni, da gre za adrenalinsko aktivnost, v kateri ne manjka skokov in raznih vragolij. Medtem ko so skiroji pogosto namenjeni le vožnji po mestu, bo freestyle skiro najbolj navdušil v namenskih parkih z razgibanim terenom in urejenimi skoki. Kot velja za rolke in druge pripomočke pa tudi freestyle skiro nudi veliko zabave na praktično vsaki dovolj ravni in trdni površini, še posebej v družbi prijateljev.

kolesa za skiroSkiro freestyle


Za razliko od običajnih skirojev ima freestyle izvedba trpežnejša koleščka za skiro in ojačano ogrodje ki zagotavlja stabilnost pri izvajanju trikov. Medtem ko so kolesa za skiro večinoma primerljive velikosti, je ogrodje prilagodljivo, a načeloma primerno za določeno starostno skupino, zdrži pa obremenitve do določene teže.


Freestyle skiro in dodatna oprema


Skiro freestyle prinaša dodatne obremenitve, zato mora biti izdelek dovolj kakovosten, kolesa za skiro pa je treba redno menjati, ko se obrabijo. Dodatna oprema vključuje ščitnike in čelado, kar je obvezna oprema tako za začetnike kot za mojstre na freestyle skiroju. Na srečo nudijo skiro trgovine pestro izbiro tudi na tem področju, medtem ko so seveda vedno na zalogi tudi koleščka za skiro, zavore in drugi nadomestni deli, ki se pri skiro freestylu hitro orabijo. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.b2ms.si/