Moderne kuhinje po naročilu

Moderne kuhinje po naročilu so dandanes že nekaj povsem običajnega. Nekoč so bile vse kuhinje izdelane po meri, kasneje pa je zaradi razmaha industrije prišlo do tega, da so ljudje kupovali kuhinje standardnih dimezij, ki so ali niso popolnoma ustrezale prostorom, za katere so bile predvidene. Dandanes se vedno več oseb odloča za izdelavp kuhinje po naročilu, saj kvaliteta bivanja postaja vse pomembnejša, prostori za bivanje pa vedno bolj raznoliki. Prodaja kuhinj je zdaj prilagojena udobju strank, to pa pomeni, da prodajalec naroči oziroma izdela moderno kuhinjo po meri prostora, ki si ga je kupec zamisli za kuhinjo. Mi vam ponujamo vrhunske kuhinje, ki so modernega ali klasičnega desigjna a vedno opremljene z modernimi značilnosti kuhinje, kot so pull-out predali za lažji doseg kuhinjske opreme, omare na dotik ipd. Da bo vse potekalo tako, kot mora, si bomoprvotno ogledali vaš rpostor ali pa pridobili vasj natančne mere prostora, nato vam bomo pripravili tlorisni izris kuhinje po meri, da boste videli kam  in kjer bodo stali posamezni elementi. Vse to pa bomo nadgradili še z 3D izrisom vaše nove kuhinje, da boste videli kako bo kuhinja na koncu realno izgledala. S pomočjo 3d izrisa boste tudi lažje določili barve in detaile kuhinje.

Še posebej bi radi izpostavili moderne kuhinje z otokom, katerih priljubljenost v zadnjih letih močno narašča. Moderne kuhinje po meri vas bodo povsem zadovoljile, saj jih bomo izdelali v celoti v skladu z vašimi željami.


Moderne kuhinje po naročilu niso zgolj začasen modni trend

To, da so moderne kuhinje po naročilu danes tako pogosta želja kupca in tako pogosta ponudba prodajalca oziroma proizvajalca, vsekakor ni naključje. V sedanjem času ljudje namreč vse bolj cenijo udobnost in kvaliteto bivanja, zato je logično, da si želijo individualiziranih proizvodov. Trg pa temu seveda zvesto sledi. Moderne kuhinje po meri so tako trend, ki se bo ohranil še zelo dolgo časa, morda tudi za vedno. Sicer pa so tako počeli tudi pred stoletji. Nekoč prostoročno skico zidarja so danes nadomestili računalniški programi, s katerimi je izris kuhinje po meri že prava umetnina: vaša kuhinja se v nekaj minutah pokaže pred vami in to v prostoru, ki ste si ga za kuhinjo zamislili.

moderne kuhinje po naročilumoderne kuhinje po meri

Moderne kuhinje z otokom so kuhinje prihodnosti

Modernim kuhinjam z otokom pripada prihodnost, saj je eden od trendov moderne gradnje tudi prostornost moderne kuhinje po meri. Moderna kuhinja z otokom pa vam omogoča veliko dodatnega delovnega prostora, za katerega poskrbi otok. Naj bo vaša moderna kuhinja po naročilu takšna, da vas ne bo utesnjevala. Če se boste odločili za otok znotraj vaše moderne kuhinje po meri, vam prostora za kuhanje gotovo ne bo manjkalo. Ponudbo preverite tudi na naši spletni strani.

Za nekaj idej si lahko ogledate tudi naše eksponate