Iščete belo kuhinjo visokega sijaja, ki bo kot nalašč za vaš dom? - Odgovor je GA Kuhinje


Si želite naročiti moderno belo kuhinjo visokega sijaja? V podjetju GA Kuhinje vam ponujamo različne barve kuhinj visokega sijaja. Učinek visokega sijaja kuhinje dosežemo tako, da na kuhinjske fronte nanašamo sloje akrilnega laka, ki ga že med nanašanjem poliramo in s tem dosežemo visok sijaj.


Kuhinje visokega sijaja so kakovostne in odporne na mehanske in kemične vplive

Kuhinjske fronte visokega sijaja odlikujejo različne karakteristike. Pohištvo bele kuhinje visokega sijaja je trdno in odporno na mehanske poškodbe in kemične obrabe zaradi čiščenja z različnimi čistili.

visok sijaj bele kuhinje


Tudi čiščenje kuhinj visokega sijaja je enostavnejše


Prednost bele kuhinje visokega sijaja je zraven odličnega in estetskega izgleda tudi ta, da so plošče brez vidnih robov in jih je tako zelo preprosto čistiti. Čiščenje lakiranih površin je v primerjavi s čiščenjem mat kuhinje enostavneje.

VEČ O VISOKEM SIJAJU KUHINJ


Kuhinje visokega sijaja ali mat kuhinje si lahko ogledate na naši spletni strani


Oglejte si našo spletno stran, kjer se lahko odločite za nakup bele kuhinje visokega sijaja ali druge barve kuhinje v visokem sijaju. Ogledate si lahko tudi veliko izbiro kuhinj v mat barvah, ki vam jih ponujamo pri nas.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali e-mail naslovu, kjer na vprašanja odgovorimo hitro in natančno. Povprašate nas lahko tudi o cenah kuhinj visokega sijaja ali mat kuhinj, ali pa nas prosite za izris načrta za kuhinjo po meri.

bela kuhinje visokega sijaja


Obiščite nas in se o široki izbiri belih kuhinj visokega sijaja prepričajte na lastne oči!


Veseli bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko ogledate veliko izbiro modernih kuhinj visokega sijaja in se o beli kuhinji visokega sijaja lahko pogovorite s strokovnjakom, ki vam bo rade volje svetoval in vam pomagal pri izbiri idealne kuhinje za vas in vaš dom.

KUHINJSKE FRONTE VISOKEGA SIJAJA