Kuhinje Alples za vsak okus in vsak dom

Izris in cena kuhinjeKuhinje Alples so rezultat dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, inovativnih idej, ustvarjalnosti in zagnanosti. V Alplesu se dobro zavedamo, da je pohištvo dolgoročna naložba, zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo le najboljše. V našem programu kuhinj so tako na voljo štirje različni modeli: NATURA, URBANA, LAGUNA in START. Kuhinja NATURA se ponaša s čistimi linijami, mehkimi in zaokroženimi stranicami. Kuhinja URBANA s svojimi elegantnimi oblikami in čistimi linijami v dveh osnovnih barvah prinaša v kuhinjo navdih svetovljanstva. Kuhinja LAGUNA s podeželskim oz. rustikalnim pridihom navdušuje s svojo drugačnostjo in spominja na domačnost časov, ki so minili. Enostavnost, uporabnost ter sodobnost pa so največje odlike kuhinje START.

Vsaka izmed kuhinj nudi velik izbor elementov, ki omogoča individualne rešitve za vsak prostor. Širok nabor elementov ter različne kombinacije materialov in obdelav bodo vsako kuhinjo preuredili tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Delovni prostor bo optimalno izkoriščen, vaše delo in gibanje v kuhinji pa bo nemoteno in varno. Z dodatnimi elementi boste poskrbeli za ureditev in popestritev kuhinje in dnevne sobe, ki bosta tako lahko zares zaživeli skupaj - kot središče doma.

Izris kuhinje z računalniškim programom za lažjo predstavo

Za lažje načrtovanje vaše nove kuhinje smo vam pripravili nekaj smernic, ki so vam na voljo na naši spletni strani. Na voljo je tudi poseben računalniški program Gaston, s pomočjo katerega boste lahko naredili izris kuhinje, tako da boste v prostor postavili vse elemente Alplesovega pohištva, postavljeno pa si boste lahko ogledali tudi v 3d pogledu, ki vam bo omogočil realno sliko o prostoru. S programom za izris kuhinje boste lažje uresničevali nove ideje pri izbiri in postavitvi. Na koncu boste izbrali izris kuhinje, ki vam bo najbolj ustrezal, mi pa ga bomo uresničili.

Cena odvisna od vaših želja

Ko jo izbiramo, je cena kuhinje velikokrat odločilni faktor. Zavedati se moramo, da je kuhinja po naročilu lahko zelo ugodna, še zlasti če pomislimo na velike prihranke prostora. Ker je izdelava po meri povsem rezultat vaših želja, je od tega odvisna tudi končna cena kuhinje. Zato vam svetujemo, da obiščete naš salon kuhinj, kjer bomo skupaj izdelali izris vaše nove kuhinje, tako bo bolj natančno znana tudi cena kuhinje.

Poleg kuhinj vam Alples ponuja tudi pohištvo za otroške sobe, spalnice, dnevne sobe in predsobe - skratka vse, kar potrebujete za kakovostno opremljenost vašega doma.

Alples |3d izris in cena kuhinje je odvisna ad vaših želja