Kuhinje po meri - cene


Kuhinje po meri se kar najbolje prilagodijo razpoložljivemu prostoru, vendar je cena pogosto tista, ki nas odvrne od nakupa po meri izdelanih kuhinj. Ker kuhinja predstavlja srce našega doma je pomembno, da se tega zavedamo in ji namenimo več pozornosti kot izbiri preostalega pohištva. Sodobni trendi narekujejo po meri izdelane kuhinje, ki prehajajo v dnevni prostor, pri čemer končni izgled prostora odtehta čas in energijo, ki ste ju namenili izboru kuhinje ter ceno njene izdelave. V podjetju Alples poleg kuhinj različnih velikosti, od majhnih do velikih, nudimo tudi kuhinje po elementih v različnih barvnih variantah. Naše moderne kuhinje čistih linij so zračne in prostorne za shranjevanje obenem pa nudijo možnost izbire različnih dodatkov, kot so ročaji, kuhinjski paneli in sistemi blaženja. Poleg bele barve so naše kuhinje na voljo tudi v številnih drugih barvah, ki si jih lahko izberete sami glede na vaše želje. Naše kuhinje po meri, ne glede na to katero cenovno različico izberete, so izdelane na način, da so odporne na praske, udarce ter pogosto čiščenje površin zato so nas ne čudi navdušenje naših zvestih strank, ki se ne zmanjša niti z leti uporabe.

NUDIMO TUDI PREOSTALO POHIŠTVO

Majhne kuhinje - udobje v malem

Kadar imamo malo prostora smo še bolj pozorni pri izbiri pohištva saj mora biti kuhinja majhna toda moderno zasnovana in funkcionalna. V takih primerih številni strokovnjaki za notranjo opremo priporočajo najem arhitekta, ki izriše najprimernejšo majhno kuhinjo po elementih in svetuje pri njeni izdelavi. Pogosto v takih primerih pride v poštev tudi kotna kuhinja, ki mora biti dobro premišljena in ergonomsko zasnovana. Kotna kuhinja lahko nadgradi še tako majhen prostor ter nam omogoča veliko prostora za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov. V podjetju Alples pri izdelavi kuhinj uporabljamo sodobno tehnologijo, najkakovostnejše materiale, vgrajeno okovje ter drsne mehanizme za dolgoročno zadovoljstvo in uporabnost naših kuhinj po meri. Vse naše kuhinje imajo vgrajeno tudi LED osvetlitev, ki pričara poseben svetlobni efekt. Cene kuhinj so odvisne od vaših potreb, zahtev in želja. Naši kuhinjski pulti so lahko po želji izdelani iz lesa, stekla, kovine ali celo eksotičnega lesa. Drznite si kombinirati več materialov, da dosežete zanimive kontraste. Naši strokovnjaki se bodo prilagodili vašim zmožnostim in vam z vašo pomočjo oblikovali in izdelali kuhinjo vaših sanj!

Kotne majhne kuhinje


Kuhinje po elementih - kuhinja po vaši meri

Si želite, da bi bila kuhinja po elementih popolnoma prilagojena vaši hiši ali stanovanju? V Alplesu sledimo dizajnerskim trendom, ki narekujejo estetsko dovršenost in funkcionalnost vseh kuhinj, tudi majhnih in kotnih. Prostorske omejitve in posebnosti nam predstavljajo izziv. Z izdelavo kuhinj po meri se ukvarjamo že vrsto let zato lahko navdušimo z visoko kakovostnimi materiali, brezčasnim dizajnom ter vrhunsko izvedbo. Cene naših kuhinj so konkurenčne in dosegljive. Privoščite si kuhinjo po meri, ki se bo popolnoma zlila s prostorom in vas pripravila do tega, da boste z veseljem skuhali za družino in prijatelje. Obiščite nas v našem salonu kuhinj in pomagali vam bomo do kuhinje po vaši meri in dosegljivi ceni!


Kotne kuhinje po meri - kakšne so cene?

Kotne kuhinje so včasih edina možna rešitev kadar je prostora malo, vendar se ne želimo odreči funkcionalni kuhinji. Cene kuhinje po meri, kot so kotne kuhinje, so odvisne od izbranih materialov ter dodatkov, ki si jih v vaši kuhinji želite ali potrebujete. Ne glede na to, kaj si boste izbrali se zavedajte, da je možnosti nešteto. Kotne kuhinje dandanes so lahko zelo moderne in zanimive. Pult obložen iz kamna je moč s sodobnimi tehnologijami izdelati tako, da v kotu prehaja v leseni del, ki se ga v majhni kuhinji lahko uporablja namesto visoke mize za zajtrkovanje ali pa kot dodatno površino za pripravo hrane. Prostor za shranjevanje v kotni kuhinji po meri lahko prilagodimo višini stropa v vašem stanovanju ter morebitnim zdravstvenim omejitvam, na način, da vam čim bolj olajšamo delo. V podjetju Alples enako skrb namenjamo velikim in majhnim ali celo mini kuhinjam zato so naše najnovejše linije kuhinj: Urbano razkošje, Udobje narave, Svet barv in Harmonija podeželja izdelane v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s pomočjo naravnih materialov in slovenskega dizajna. Ne dvomimo, da vas bo Alplesova kuhinja razveseljevala dolgo vrsto let!

Cena kuhinj po meri


Izdelava kuhinj po elementih

Vas zanima kakšen je postopek izdelave naših kuhinj po elementih? Za prvi korak ste zadolženi vi, saj se morate najprej odločiti kakšno kuhinjo želite glede na prostorske danosti ambienta, ki ga opremljate. Drugi korak je pogovor z našimi svetovalci, ki vam bodo svetovali glede uporabnosti, varnosti, višine delovnega pulta in razdalj med elementi. Tretji korak je izris željene kuhinje, pri čemer v Alplesu uporabljamo računalniške programe za 3D izris, ki vam omogočajo preizkušanje različnih možnosti v fazi izbire ter realen vpogled v bodočo kuhinjo. Ko se boste odločili za najboljšo možnost za vas, boste izbrali še estetske dodatke po vaši meri in izdelava kuhinje po meri se lahko prične. Naj vas cena ne skrbi - pripravili smo ugodne možnosti financiranja vaše sanjske kuhinje.