VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

Izdelava spletnih trgovin ni tako enostavna

Izdelava spletnih trgovin je v času, ko večina kupcev nakupe opravlja prek računalnika ali mobilnega telefona, nujna. Prav zato je pomembno, da so že na prvi strani zbrane vse potrebne informacije, da je grafično privlačna ter da je postopek nakupa standardiziran in kar se da enostaven za uporabnika. Le tako se bo stranka na strani zadržala dlje časa in na koncu opravila nakup. Ker se to sliši zelo preprosto, se mnogi oblikovanja spletnih trgovin lotijo kar sami, nato pa le ugotovijo, da bi bilo bolje vse skupaj prepustiti strokovnjakom že od samega začetka.

V našem podjetju zaposlujemo tudi kadre s področja optimizacije in marketinga, zato garantiramo kakovost in ličnost nove spletne trgovine. Cena je odvisna od načina izdelave – oblikujemo jo lahko na osnovi že oblikovane teme na Wordpressu, po naročilu ali pa vašo obstoječo stran le predelamo in dopolnimo.

izdelava spletnih trgovin

Kako poteka oblikovanje spletnih trgovin na osnovi Wordpress teme?

Šele začenjate s prodajo in vas zanima koliko stane nova spletna trgovina? Cena le-te bo najnižja, če se boste odločili za izdelavo na podlagi že izbrane teme. Wordpress ponuja zelo širok spekter tem, ki jih lahko uporabimo za prodajo različnih izdelkov in storitev. Ker so že prilagojene raznovrstnim tematikam, kot so proizvodnja, moda, oblikovanje, restavracije in podobno, jih je potrebno le prilagoditi celostni grafični podobni vašega podjetja. Oblikovanje spletnih trgovin je tako precej manj zahtevno, kot če jo moramo izdelati po meri.

Celoten postopek lahko razdelimo na 9 korakov. Najprej se s stranko pogovorimo o željah glede delovanja in izgleda trgovine, nato pa skupaj izberemo primerno temo. Naši strokovnjaki so na tem področju zelo podkovani, zato ponavadi že po prvem opisu predlagajo nekaj primerov tem, za katere se jim zdi, da bi se podale celostni podobi strankinega podjetja. Stranka lahko sicer pošlje tudi povezavo do strani, ki ji je všeč, nato pa se naredi nova selekcija.

oblikovanje spletnih trgovin

Na podlagi izbrane teme nato sledi izdelava strukture, ki se jo takoj pošlje stranki v vpogled. Če se z vsemi deli, kot so domača stran, stran s kontakti itd. strinja, in če je bilo dogovorjeno, da vsebino za stran pripravi sama, ji posredujemo natančna navodila, kaj pričakujemo. V vmesnem času se lahko prične izdelava spletnih trgovin. Zakupita se domena in strežnik, naloži se CMS sistem, vklopi izbrana tema in izdela osnova na podlagi dogovorjene teme in strukture.

Ko dobimo vse potrebne informacije, bodisi od stranke bodisi z že obstoječe strani, se projekt počasi zaključi. V sodelovanju s stranko se popravijo zadnje podrobnosti, kot so plačilni sistemi, načini računanja poštnine, obrazci za povpraševanje in podobno. Po končni objavi se priskrbi SSL certifikat, stranki pa pripadajo tudi izobraževalne urice.


Izdelava spletnih trgovin po naročilu

Čeprav se večina strank odloči za eno izmed Wordpress tem, pa je vseeno mogoče ustvariti tudi povsem novo spletno trgovino. Cena je seveda malce višja, saj gre za edinstveni dizajn, ki je povsem prilagojen strankinim željam in celostni podobi podjetja. Tovrstnega projekta se morajo lotiti strokovnjaki, saj mora biti vsaka podrobnost delujoča in dovršena.

Sam postopek se malce razlikuje od prejšnjega, saj je potrebno ogromno komuniciranja s stranko. Slednja najprej izrazi svoje želje, ki jih zaupa vodji projekta, oblikovalcu in programerju. Ker je potrebno doreči bistveno več podrobnosti, kot če uporabimo Wordpress predlogo, si mora stranka vzeti veliko časa, poleg tega pa mora imeti že dobro predstavo, česa si želi. Po delovnem sestavku se začne oblikovanje spletnih trgovin.

nova-spletna-stran-cena

V kolikor se odločite za izdelavo po meri, te ni enostavno izdelati brez strankine pomoči, zato mora v procesu ves čas aktivno sodelovati. Ko oceni vse podstrani in ko pošlje vsa besedila, slike itd. lahko stran dokončno izdelamo in pričnemo z dodatnimi programerskimi deli.

Na koncu izvedemo še vse potrebne teste na strani, popravimo zadnje podrobnosti in trgovino objavimo. V kolikor si stranka želi, da je stran na voljo tudi v drugih jezikih, je potrebno pred objavo narediti še jezikovne različice.


Poleg izdelave spletnih trgovin ponujamo tudi predelavo oz. dodelavo

Že imate stran ali spletno trgovino, a jo želite dodelati, polepšati ali kakorkoli spremeniti? V koliko je narejena na Wordpressovem CMS-ju, vam lahko pomagamo! Mnogi o raznih dodelavah le premišljujejo, a se zanjo nikoli ne odločijo, saj niso prepričani, kakšen strošek bi predstavljala nova spletna trgovina. Cena je odvisna od različnih dejavnikov, zato je najbolje, da nam sporočite, na katerem CMS-ju stran stoji, kakšnih sprememb si želite ter nam omogočite dostop do administracije strani. Na podlagi teh podatkov bomo lažje izdelali realno ponudbo. Če se boste z njo strinjali, bomo pričeli z oblikovanjem.


Zakaj smo prav mi pravi naslov za oblikovanje spletnih strani?

V današnjem svetu se vedno več nakupov opravi prek interneta, zato je za uspešno poslovanje nujna izdelava spletnih trgovin. Ljubljana je kraj, kjer mnoga podjetja ponujajo tovrstne storitve, a le redki svoje delo opravijo tako kakovostno kot mi. Ker ves čas sodelujemo s svojimi strankami in ker smo pri izdelavi pozorni tudi na optimizacijo, boste z našimi storitvami zagotovo zadovoljni.

vsi.si logo