VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Zakaj je optimizacija spletnih strani pomembna?

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki se sprašujejo, kaj je optimizacija spletne strani? Gre za proces, brez katerega na izjemno nasičenem in konkurenčnem trgu pravzaprav več ne gre. S pomočjo optimizacije namreč dosežemo, da je naša spletna stran prepoznavna in dobro vidna v želenem brskalniku, potencialni kupci pa tako do nje hitro in enostavno dostopajo. Zelo razvite so predvsem SEO storitve za Google brskalnik, razvijajo pa se tudi druge. Optimizacijo dosegamo s pomočjo ključnih besed, ki jih stranke vpisujejo v iskalnike, ko iščejo produkt oz. storitev, ki si je želijo.

Kaj je pri optimizaciji strani potrebno upoštevati?

Pri optimizaciji spletnih strani je potrebno upoštevati nekaj dejavnikov. V prvi vrsti je nujno potrebno, da so vsebine, ki jih na spletni strani objavljamo, kakovostne in korektno napisane. Ključne besede se v besedilu ne smejo pojavljati prepogosto – gostota je postala nepomembna. Gre se samo še za kvalitetno podajanje informacij v kakovostnih besedilih.

Poleg tega ne smemo pozabiti na naslove in podnaslove. Tako kot v urejevalnikih besedila imajo tudi na spletu naslovi večjo težo od ”navadnega besedila”, zato je nujno, da tudi v naslove in podnaslove, pa tudi napise pod slikami, vključujemo ključne besede. Pri optimizaciji spletnih strani in aplikacij nikakor ne smemo pozabiti na urejanje meta opisa ter naslova v brskalniku, poleg tega pa velja izpostaviti tudi dobro povezanost naše spletnega spletnega mesta z drugimi, predvsem dobro prepoznavnimi.

Optimizacija spletne strani - podrobneje

optimizacija spletne strani

Optimizacija spletnih strani pomeni primerno uporabo besednih zvez, ki so pomemben element tudi pri navajanju vseh notranjih in zunanjih povezav spletne predstavitve, saj ima besedilo v povezavah večjo težo od ostalega besedila. Poleg tega velja izpostaviti še eno napako – grafični meniji. Sicer je res, da le-ti izgledajo zelo atraktivno, vendar brskalniki ne morejo prebrati besedila, ki se skriva v grafičnih menijih, navadno pa gre prav za pomembne ključne besede, ki jih nujno potrebujemo.

Kakovostna optimizacija spletnih strani v Vsi.si d.o.o., Ljubljana

V podjetju Vsi.si v Ljubljani svojim strankam ponujamo kakovostno optimizacijo spletišč za različne brskalnike. Pohvalimo se lahko z veliko, s strokovnim znanjem podkovanimi, tekstopisci, ki ustvarjajo zanimive in uporabne vsebine, ki so dobro optimizirane.

O pomembnosti socialnih omrežij

optimizacija

Stranke se lahko odločijo za izdelavo spletnih strani

Poleg optimizacije spletnih strani za različne iskalnike pa pri nas ponujamo tudi samo izdelavo spletnega mesta. Le-to mora biti pregledno in privlačno na pogled, hkrati pa mora kupcu ponujati dovolj informacij, da se bo za nakup izdelka ali storitve odločil. V Vsi.si bomo s pomočjo izvrstnih grafičnih oblikovalcev poskrbeli, da bo vaša spletna stran modernega izgleda, vse informacije pa bodo enostavno dostopne. Poleg tega bo spletišče prilagojeno mobilnim napravam, kar je danes, ko veliko ljudi do vsebin dostopa preko telefona ali tablice, še posebej pomembno. Nenazadnje pa lahko za vas ustvarimo tudi e-trgovino, ki zvišuje prodajo produktov, saj je nakupovanje preko interneta precej enostavneje in vzame manj časa, kot ”tradicionalno” nakupovanje v trgovini.

Vas zanima več o spletni optimizaciji?  V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kje vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam lahko na vsa vprašanja natančneje odgovorimo, pogovorimo pa se lahko tudi o ceni optimizacije.

Preberite več o globalnem SEO