VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

SEO optimizacija spletnih strani za iskalnike: cena?

Učinkovita SEO optimizacija spletnih strani in internetnih trgovin predstavlja eno najmočnejših marketinških orodij, ki so vam na voljo. Doseganje velikega števila potencialnih strank pa ni edina prednost, ki jo ima SEO optimizacija - cena, ki sicer variira glede na zahtevnost posameznega projekta, je v povprečju precej nižja, če jo primerjamo z mnogimi drugimi oblikami oglaševanja različnih dejavnosti.

SEO optimizacija strani za iskalnike je stalen proces

SEO optimizacija za iskalnikeSEO optimizacija internetnih strani in spletnih trgovin je namenjena uvrščanju na (čim) višje pozicije v spletnih iskalnikih, najpogosteje seveda v Googlu. Optimizacija spletne strani v nasprotju s pogosto prisotnim prepričanjem ni zgolj enkratno dejanje, ampak stalen proces, ki zahteva redno dodajanje in posodabljanje vsebin na vaši spletni strani. Iskalne navade uporabnikov se namreč nenehno spreminjajo, čemur mora biti prilagojena tudi SEO optimizacija za Google. Poleg on-site SEO optimizacije za iskalnike pa je pomembna tudi off-site optimizacija, ki poteka v obliki vzpostavitve mreže zunanjih povezav. Preplet obeh uveljavljenih oblik SEO optimizacije za iskalnike, ki je še posebej pomemben pri najbolj priljubljenih ključnih frazah, nas pripelje do najboljših rezultatov, ki so povsem merljivi in dokazljivi.

Ugodna cena SEO optimizacije spletnih strani, SEO internetnih trgovin

V podjetju VSISI vam nudimo celostno podporo pri učinkovitem spletnem marketingu, katerega nepogrešljiv del je seveda prav SEO optimizacija. Cena SEO optimizacije internetnih strani je odvisna od izbranega paketa, ponujamo pa vam tako on-site kot off-site optimizacijo strani - slednji je namenjen naš obsežen poslovni spletni imenik. Mini stran, ki jo pridobite z vpisom v imenik, pa lahko nadomesti tudi klasično spletno stran, v primeru da te (še) nimate.

Optimizacija SEO

Več o izdelavi spletne strani