VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Storitve podjetja Vsi.si

V podjetju Vsi.si svojim strankam ponujamo pestro izbiro storitev, ki bodo izboljšale prodajo in prepoznavnost izdelkov oz. storitev, ki jih ponujajo.

S celotno ponudbo tako predstavljamo idealno izbiro, če želite vaše podjetje in produkt oz. storitev, ki jo ponujate, narediti prepoznavnejšo.

V podjetju Vsi.si smo poskrbeli tudi za prenovljeno spletno stran v kar 9 jezikih

Ker se v podjetju Vsi.si zavedamo, da se je potrebno premikati v koraku s časom, smo poskrbeli tudi za prenovo spletne strani, ki je sedaj na voljo v kar osmih jezikih: slovenščini, angleščini, nemščini, hrvaščini, italijanščini, srbščini, nizozemščini ter češčini. To omogoča, da je spletna stran mednarodno prepoznavna, kar pri prodaji in trženju produktov oz. storitev pomaga tudi našim strankam, ki lahko sedaj targetirajo tudi tuja tržišča. Slednje je v obdobju konkurence, kakršno je sedaj, izjemno pomembno, saj slovenski trg pogosto postaja premajhen in prenasičen za uresničitev potenciala, ki ga podjetje premore.

Prenova spletne strani vsi.si

Možnost objave nasvetov in novic pripomore k prepoznavnosti produkta

V sklopu nove spletne strani strankam ponujamo tudi možnost objave nasvetov in novic ter akcij. Novice so namenjene seznanjanju potencialnih strank in tudi stalnih kupcev, o novostih, ki ste jih pripravili za (potencialne) stranke. Osebe, ki bodo obiskale novo spletno stran Vsi.si, bodo tako hitro in natančno obveščene o novostih na vaših policah ter drugih spremembah, ki jih ponujate v podjetju.

Tudi nasveti, ki jih bomo prav tako objavili na naši novi spletni strani imajo za potencialne stranke veliko vrednost, saj bodo produkt oz. storitev stranki približale, hkrati pa ji bodo pomagale najti rešitev za obstoječ problem, na katerega je naletela in ga lahko s pomočjo vašega produkta z storitve tudi reši.

Akcije, ki jih lahko objavimo na novi spletni strani, pritegnejo večje število kupcev

Seveda pa je dan danes izjemnega pomena tudi spletna prodaja s pomočjo katere lahko stranke že v nekaj klikih kupijo željen produkt oz. storitev, ki jo ponujamo. Nakup je z uvedbo spletne trgovine hiter in časovno ne potraten. Prav zaradi tega vam v podjetju Vsi.si ponujamo tudi možnost postavitve spletne trgovine, ki je izjemno pregledna in stranki prijazna. V sklopu spletne prodaje lahko na naši spletni strani izpostavimo tudi različne akcije, ki jih podjetje pripravlja. Tako bodo tudi osebe, ki obiščejo našo spletno stran obveščene o ugodnih cenah izdelkov in storitev na vaših policah ter se bodo za nakup hitreje odločile.