Izdelava spletnih strani po ugodni ceni


Izdelava spletne strani je za vsakega ponudnika na trgu izjemno pomembna, saj potenciale stranke prvi stik s podjetjem navadno vzpostavijo prav preko interneta. Pomembno je, da je spletna stran pregledna, funkcionalna ter uporabniku prijazna. Tako omogoča, da se potencialna stranka hitro znajde in enostavno dostopa do želenega produkta oz. storitve, ki jo podjetje ponuja. Zaželeno je, da se spletno mesto obiskovalcem vtisne v spomin, s čimer dosežemo, da se bo oseba na vsebine še večkrat vrnila. To vodi v velik obisk, večjo prodajanost in tudi boljše uvrstitve na seznamu rezultatov v spletnih iskalnikih. 

Izdelava spletnih stran v različnih CMS urejvalnikih (Wordpress, Magento,....)

Pri izdelavi strani je potrebno biti pozoren na številne dejavnike. Izjemno pomembno je, da je logotip podjetja enostaven, a hkrati prepoznaven na prvi pogled. Dobro je, če se obiskovalcem zaradi kreativnosti, izbire barv ali inovativnega dizajna vtisne v spomin. Ključ do uspešnega grafičnega oblikovanja je enostavna, a privlačna zasnova. Pri tem se je potrebno izogniti pogostim napakam pri izdelavi

Izdelava spletne strani Ljubljana


Izdelava s SEO optimizacijo vsebin spletnih strani in trgovin

Poleg lepega videza in funkcionalnosti elementov je prav tako pomembno, da ob izdelavi spletne strani poskrbimo za dobro optimizacijo. Izdelava ptimizacije spletnih strani in internetnih trgovin pomeni. da uporabimo tehnike s katerimi dosežemo, da je spletna stran v iskalnikih uvrščena na visoka mesta ter tako postane opazna. Na tak način jo potencialne stranke in kupci hitreje in tudi bolj pogosto najdejo. Izdelava spletnih strani s pomočjo dobre SEO optimizacije strani in njene strategije pomeni, da poskrbimo za večji obisk, boljšo prodajo in okrepljen ugled podjetja. Google optimizacija na dolgi rok vodi do odličnih rezultatov, a gre za proces, v katerega moramo vlagati in zaupati. 

SEO optimizacija

Kakovostna in cenovno ugodna izdelava spletnih strani

V podjetju VSI.SI se že leta ukvarjamo z izdelavo spletnih strani: enostavnih in kompleksnih, za velika in majhna podjetja, upoštevajoč vse okuse, želje, potrebe in pripombe. Izdelava poteka v programu Wordpress. Po profesionalni izdelavi tak program uporabniku omogoča hitro in enostavno urejanje spletnih strani ter dodajanje materiala. Posebno znanje pri takšnem urejanju ni potrebno, sam proces pa je preprost in primeren za vsakogar. 

Izdelava spletnih strani

Izdelava donosnih spletnih strani po ugodni ceni


S svojimi inovativnimi in izkušenimi oblikovalci bomo poskrbeli, da bo vaše spletno mesto pregledno, moderno oblikovano ter uporabnikom prijazno.  Prodaja proizvoda ali storitve bo rasla - kar vodi tudi v rast podjetja samega ter k večji prepoznavnosti na trgu. Ponujamo tudi izdelavo inovativnega logotipa, ki ga bomo oblikovali na podlagi vaših želja ter naših idej. S skupnimi močmi bomo izdelali kvaliteten in zapomljiv rezultat. 


Z našimi pisci, ki so podkovani z obilico izkušenj ter s strokovnim znanjem, bomo poskrbeli za pripravo vsebin. Slednje bodo potencialnim strankam podale dovolj informacij o vašem izdelku oz. storitvi, da bo izbira preprostejša in odločitev hitrejša. Poleg tega so vse vsebine optimizirane, kar pomeni, da omogočajo dobro pozicijo v spletnem iskalniku. Optimizacija spletnih strani poteka s pomočjo ključnih besed, ki jih potencialne stranke vpisujejo v brskalnik v želji po najdbi produkta ali storitve. Pomembno je, da omenjenih ključnih besed ne uporabljamo zgolj v vsebinah, pač pa jih je dobro vključiti tudi v opise pod slikami in celo v naslove ter v meta opis. S SEO strategijo bodo vse vsebine na vaši spletni strani napisane na način, ki bo ciljal na najvišja mesta v Googlu. Postanite številka 1!

Ugodna izdelava spletnih strani Vsisi


Vas zamnima prenova ali izdelava spletnih strani?


Cenik izdelave spletnih strani lahko najdete na naši spletni strani. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot  po e-pošti. Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam pred izdelavo spletne strani še zastavljajo, ter vam tako pomagali pri odločitvi. Veseli bomo tudi vašega obiska v naši pisarni v Ljubljani, kjer se lahko o izdelavi z nami pogovorite v živo in se prepričate o vseh podrobnostih, ki vas  še zanimajo. Naše storitve so dobra naložba v prihodnost - vašemu podjetju bodo prinesle rast ter večjo prepoznavnost.


VEČ O: GLOBALNI SEO