VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Postavitev enostavne spletne strani je uspešna trženjska strategija

Spletna stran je pomemben del vsakega podjetja, ki se želi povezati z uporabniki, izmenjati informacije ter jim poenostaviti življenje s svojimi storitvami ali izdelki. Nekdaj se je od podjetji pričakovalo, da imajo kontaktne informacije objavljene v imenikih, brošurah, danes pa je s tem primerljiva spletna prisotnost oziroma postavitev spletne strani.

Razvoj tehnologije je poskrbel, da vse več časa preživimo med brskanjem po spletu, saj so nam informacije vselej na dosegu roke. Tako brez težav preverimo ocene izdelkov, storitev, se pozanimamo o lastnostih in sestavinah, delimo izkušnje itd. Postavitev spletne strani pomaga podjetju ustvariti pozitiven vtis, okrepi blagovno znamko, hkrati pa mu daje 24-urno prisotnost na spletu, kar pomeni, da nas uporabniki dosežejo in uporabijo naše storitve tudi izven delovnega časa.

Potrebujete spletno stran? V podjetju VSI.SI  izdelujemo, vzdržujemo ter posodabljamo spletne strani in trgovine, urejamo gostovanje, optimizacijo, oglaševanje ter konfiguracijo domene in strežnika. Naša ponudba obsega več različnih paketov postavitve spletne strani, ki se razlikujejo glede na potrebe naročnika.

logotip podjetja vsi.si
Zakaj je za podjetje nujna postavitev spletne strani in kakšna je cena?

Zdi se, da je dandanes spletna stran za podjetje nepogrešljiva, toda še vedno obstaja presenetljiv odstotek podjetji, ki nimajo svojega spletnega mesta. Spletna stran predstavlja odlično predstavitev za podjetje ne le na domačem, temveč tudi na tujem trgu, hkrati pa zagotavlja cenovno ugodno, a učinkovito, tržno strategijo. Postavitev spletne strani pokaže profesionalnost ter trajno vrednost podjetja, saj večina uporabnikov spleta zaupa iskalniku, da jim na prvih straneh prikaže uspešna in zaupanja vredna podjetja. Internetna stran uporabnikom omogoča, da si preberejo več o podjetju, izdelkih in storitvah, ki jih ponujajo.

Zakaj bi zgodbo vašega podjetja prepustili drugim, če jo najbolje poveste vi? Na enostavni spletni strani lahko opišemo, kako smo začeli, kakšne vrednote nas odlikujejo, kaj počnemo, kakšno vrednost ponujamo ter kaj nas razlikuje od konkurenčnih podjetij.

Postavitev spletne strani ne bo poenostavila dela obiskovalcem, temveč tudi nam, saj predstavlja odlično tržno orodje, s pomočjo katerega profesionalno povežemo stran z vsemi informacijami, ki jih potrebuje potrošnik. Odlična tržna lastnost še tako enostavne spletne strani je, da nenehno deluje.

Ko plačamo oglas v časopisu, televiziji ali na družbenih omrežjih ustvarimo en oglas in upamo, da bo naložba donosna. Spletna stran nam dovoljuje predvajanje ter menavanje oglasov, brez omejitev in dodatnih naložb.

Kaj pa cena postavitve spletne strani? To je verjetno najpogosteje zastavljeno vprašanje v spletnih iskalnikih. Žal enotnega odgovora ne bomo našli, saj se cena postavitve spletne strani razlikuje glede na želje in zahteve naročnika. Bolj je stran prilagojena naročniku, višji so stroški izdelave, toda lahko ste prepričani, da takšna stran prinaša tudi večje dobičke.


Enostavna spletna stran poenostavi poslovanje in povezavo s strankami

Živimo v digitalni dobi, v kateri stranke pričakujejo, da ima vsako podjetje spletno mesto, kjer bodo našle dodatne informacije. Že enostavna spletna stran nam bo zagotovila lažje in hitrejše poslovanje ter komunikacijo z že obstoječimi in potencialnimi strankami, saj na pogosto zastavljena vprašanja brez težav odgovorimo kar na spletni strani.

enostavna-izdelava-spletnih-strani

Kako k podjetju pripomore postavitev enostavne spletne strani?

Še vedno niste prepričani, da vaše podjetje potrebuje spletno stran? Se vam zdi, da so stroški izdelave previsoki? Postavitev spletne strani bo podjetju omogočila:

• Cenovno ugodno naložbo in vidljivost

Res je, da je postavitev spletne strani sprva malce večja naložba, toda pomislite, kakšno naložbo zahteva najem poslovnega prostora. Seveda se stroški ne končajo pri najemu, temveč jim lahko dodamo še stroške za pohištvo, mesečne stroške in plače zaposlenih. Spletna stran nam bo poenostavila celoten proces, saj so mesečni stroški precej nižji, naložba kakovostno postavljene spletne strani pa se bo kaj hitro obrestovala.

Enostavna spletna stran bo pripomogla k vidnosti podjetja na spletu. Medtem ko ima fizična trgovina precej omejeno vidnost, ima spletna stran neomejen doseg, saj lahko do nje dostopajo uporabniki iz katerega koli dela sveta.

• Prodaja in prihodki

Tudi prihodki so s fizično trgovino precej omejeni, saj prodajamo le strankam, ki obiščejo našo trgovino, enostavna spletna stran pa presega in zamegli geografske meje ter poveča prodajo. Vse, kar moramo narediti za dobro prodajo je, da optimiziramo spletno stran in jo nadgradimo v večjezično.

• Enostavna spletna stran = Portfelj

Vse bolj priljubljene so enostavne spletne strani čistih, jasnih linij, ki jih podjetja s pridom uporabljajo kot portfelj. Spletno stran lahko uporabimo za predstavitev izdelkov, storitev, kot tudi portfelj, ki prikazuje pretekle projekte in sodelovanja. Spletno mesto nudi podjetju možnost za rast in razvoj, saj spletni portfelj z našimi dosežki in poslovnimi načrti za prihodnost služi kot priporočilo za potencialne vlagatelje.

• Preprosta izbira izdelkov in nakup

Verjetno najbolj priljubljen element spletnih strani je spletna trgovina. Nič ni boljšega, kot posedati v udobju naslonjača in nakupovati. Brez gneče, brez iskanja pakirnih prostorov in brez pritiska. Veliko uporabnikov spletnih trgovin se zaveda, da takšno “udobno” nakupovanje prinaša nekaj tveganja. Najpogostejša napaka spletnih trgovin je premalo informacij in fotografij izdelkov.

Spletne trgovine s slabo predstavljenimi izdelki potencialni kupci najraje zapustijo in se odpravijo konkurenčni trgovini. Naša naloga je, da uporabnikom zagotovimo podrobne informacije o izdelkih in storitvah, vključno z merami, slikami ali celo videi. Pred objavo moramo natančno premisliti, kakšne informacije zanimajo vaše potencialne stranke in kaj jim lahko še ponudimo. Dobro zasnovana spletna stran nam bo zagotovila varen in preprost nakup od začetka pa vse do transakcije.

postavitev spletne strani