VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

Izdelava WordPress spletnih strani za preprosto urejanje

Izdelava spletnih strani danes predstavlja najbolj razširjeno in obenem ugodno priložnost, saj ponuja največ možnosti za odlično prezentacijo vašega podjetja. CMS vmesnik je uporabnikom prijazna rešitev, saj omogoča zelo enostavno upravljanje, dodajanje vsebin, galerij in kreiranje internetnih obrazcev. Danes se vsi zavedamo, da je prepričljivo, dovolj zmogljivo in sodobno spletno mesto za podjetja nepogrešljivo. A le redki vedo, kaj je tisto, kar ga naredi zares učinkovitega. 

Wordpres CMS urejvalnik spletnih strani

Spletne strani je možno izdelati va različnih CMS urejevalnikih, zelo pogosta CMS urejevalnika sta Wordpress za spletne strani in Magento za spletno trgovino

  • preprosto dodajanje in urejanje vsebin;
  • kakovostne fotografije;
  • preprosta uporabo;
  • dobro vidni kontaktne podatki in kontaktni obrazec;
  • prečiščena grafična zasnova, ki je prijazna tudi do tablic in mobilnih telefonov (responsive design) ter
  • dobra uporabniška izkušnja

A kakovostna in učinkovita izdelava ter urejanje spletne strani, še ne pomeni spletnega uspeha. Za povečanje prodaje je ključen spletni obisk, saj več klikov pomeni tudi več strank. Zato je pomembno, da izdelava WordPress strani vključuje SEO optimizacijo s pravilno izbranimi ključnimi besedami. SEO optimizacija je zahtevno delo, zato jo je najbolje prepustiti strokovnjakom, ki razumejo zahteve internetnih iskalnikov in spremljajo procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce.

Izdelava WordPress straniIzdelava spletne strani je z VSI.SI ugodna

Izdelava WordPress strani je v podjetju VSI.SI, Ljubljana celosten projekt, ki omogoči atraktivno podobo in visoka rankiranja v spletnih iskalnikih. Optimizirane Google vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si, in linkbuilding, bodo pripomogle k večjemu uspehu vašega podjetja.

Preprost CMS za urejanje strani

Spletna optimizacija vam bo prinesla večjo vidljivost, s tem pa tudi več obiskovalcev in potencialnih strank, večjo prodajo in razpoznavnost med konkurenco. 

Izdelava spletne strani še nikoli ni bila tako enostavna, niti ugodna.

Wordpress je najbolj pogost odprtokodni sistem za postavitev in urejanje spletnih strani, zato je odločitev, da se spletna stran izdela in ureja z Wordpress, prava odločitev. 

Smo pa v podjetju Vsi.si Ljubljana, razvili zudi lasten CMS za izdelavo spletnih strani, ki pa ima nekaj odločilnih prednosti, ko gre za boj za doseganje prvih pozicij na Google.