VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Kaj je optimizacija spletne strani in kako deluje?


Veliko ponudnikov na trgu ima izdelano svojo spletno stran, kar je tudi izjemno pomembno, vendar poleg kakovostne in pregledne izdelave ne smemo pozabiti na optimizacijo spletne strani za iskalnike. Dandanes se veliko ljudi še vedno sprašuje, kaj optimizacija dejansko je. Gre za proces, v katerem spletno mesto naredimo atraktivnejšo za prepoznavanje v spletnih iskalnikih. Na tak način stran postavijo na višja mesta, potencialne stranke pa jo hitreje najdejo. Optimizacija  poteka s pomočjo ključnih besed, ki jih stranke v želji po najdbi določenega produkta ali storitve vpisujejo v iskalnike. V kolikor so vsebine optimizirane na široko iskane ključne besede, ki jih dopolnjujemo z beseda z manjšim obsegom iskanj, se spletišče pojavlja visoko v iskalnikih.

Optimizacija spletne strani Vsisi

Optimizacija in lep izgled strani


Poleg optimizacije pa je pri izdelavi spletne strani izjemno pomembno, da je spletišče pregledno izdelano ter moderno. Tako potencialnim strankam omogoča, da se hitro znajdejo ter storitev oz. produkt,  enostavno in brez težav tudi poiščejo. Stran naj bo dobro organizirana, pregledna in nasploh urejena, potencialnim strankam pa se mora tudi vtisniti v spomin.

Kakovostna izdelava in učinkovita optimizacija 


V podjetju Vsi.si se ukvarjamo tako z optimizacijo kot tudi z njihovo izdelavo. Nikakor ne smemo podcenjevati pomembnosti učinkovite SEO optimizacije. S pomočjo inovativnih in iznajdljivih oblikovalcev izdelujemo spletna mesta za velika in mala podjetja tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Strani, ki jih izdelamo, so pregledne in uporabniku prijazne, potencialni kupci oz. stranke pa se na spletnem mestu hitro in enostavno znajdejo ter se tako pogosteje odločajo za nakup produkta ali storitve, ki jo podjetje ponuja. Spletne strani izdelamo po zahtevah naročnika. Vključimo tudi lastne izkušnje, ki smo si jih nabrali v letih poslovanja ter tako popolnoma zadostimo tako željam našega naročnika kot tudi zahtevam trga.


Poleg same izdelave strani ponujamo izdelavo logotipa, ki mora biti inovativen ter prepoznaven. Linije naj bodo čiste, da si bodo stranke logotip hitreje in enostavneje zapomnile ter se tako velikokrat vrnile po želen produkt.


Seveda se ukvarjamo tudi z optimizacijo spletnih strani. Z ekipo izkušenih tekstopiscev bomo poskrbeli, da bodo vsebine dobro optimizirane, hkrati pa bodo potencialnim kupcem oz. strankam dale veliko koristnih informacij o produktu oz. storitvi, ki ga podjetje ponuja. Stranke se bodo posledične odločile za nakup. Pri optimizaciji ni pomembno zgolj, da je optimizirana sama vsebina, pač pa je ključne besede potrebno vključiti tudi v napise pod slikami ter v naslove in v meta opise.

Optimizacija za iskalnik Google

Več o oblikovanju spletne strani

O cenah se lahko pogovorimo v naši poslovalnici


Vas zanima več? Obiščite našo spletno stran, kjer lahko najdete tudi cenik optimizacije spletnih strani. Prav tako smo vam dosegljivi po telefonu, pa tudi po e-pošti, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki se vam pred SEO optimizacijo še zastavljajo. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v naši pisarni v Ljubljani, kjer se bomo z vami o izdelavi dalje pogovorili ter vam predstavili tudi cene. Ob upoštevanju vaših zahtev in želja ter ob obilici izkušenj, ki smo jih pridobili skozi leta izdelave, bomo za vas izdelali strani, ki ne bodo zgolj atraktivne in uporabniku prijazne, pač pa tudi hitro in enostavno najdene zaradi dobre optimizacije za iskalnike.


GOOGLE OGLAŠEVANJE