Optimizacija strani (SEO) – cena in druge informacije o optimizaciji za Google

Optimizacija strani, pogosto imenovana tudi SEO spletna optimizacija, je proces, ki je sestavljen iz več korakov. Prvi del, ki predstavlja nekakšno predpripravo na samo optimizacijo strani, je analiza trenutnega stanja (v primeru da spletno stran že imate). Preučitev težav in priprava načrta sta nujna podlaga za kakovostno optimizacijo spletne strani.

 

 

Zakaj je optimizacija strani za Google tako pomembna?

Optimizacija za GoogleKo govorimo o optimizaciji strani, imamo običajno v mislih optimizacijo za Google. Vsebine, ki jih v nadaljevanju procesa Google optimizacije pripravimo za vašo spletno stran, tako vsebujejo ključne fraze, povezane z vašo dejavnostjo, ki jih spletni uporabniki najpogosteje vnašajo v omenjeni iskalnik. Določitvi najustreznejših ključnih fraz sledi pisanje vsebin, pri čemer je pomembno, da so ključne fraze uporabljene dovolj pogosto, a ne prepogosto (slednje je pogosta napaka pri začetnikih, ki se lotevajo optimizacije za Google). Kakovostne in ažurirane vsebine vas lahko spravijo na sam vrh zadetkov, kar bo zagotovo občutno koristilo poslovanju vašega podjetja. Optimizacija za Google tako predstavlja enega najboljših načinov, da se približate svojim potencialnim strankam.

 

 

SEO optimizacija: cena odvisna od različnih dejavnikov

Glede na rezultate, ki jih v primerjavi s klasičnimi oblikami marketinga prinese SEO optimizacija, je cena seo optimizacije vsekakor zelo ugodna. O konkretni ceni SEO optimizacije strani je sicer težko govoriti na splošno, saj je odvisna od zahtevnosti projekta oziroma od vaših specifičnih želja. V podjetju VSISI vam ponujamo tako on-site kot off-site SEO optimizacijo po ugodni ceni, na voljo pa smo vam tudi za samo izdelavo spletne strani.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
VSI.SI d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 134a
1000 Ljubljana
Delovni čas
Ponedeljek - petek od 9.00 do 16.00 ure.
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
05 907 59 28
031 384 383
Seznam fraz
optimizacija strani, optimizacija za google, seo optimizacija cena
AKCIJE PODJETJA
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA