VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

Optimizacija spletnih strani (SEO) - cena, Google ...

Optimizacija spletnih strani, pogosto imenovana tudi SEO spletna optimizacija, je proces, ki je sestavljen iz več korakov. Prvi del, ki predstavlja nekakšno predpripravo na samo optimizacijo strani, je analiza trenutnega stanja (v primeru, da spletno stran že imate). Preučitev težav in priprava načrta sta nujna podlaga za kakovostno optimizacijo spletne strani.

Zakaj je optimizacija strani za Google pomembna?

Optimizacija za Google

Optimizacija internetnih strani SEO

Ko govorimo o SEO optimizaciji internetnih strani, imamo običajno v mislih optimizacijo za Google. Vsebine, ki jih v nadaljevanju procesa Google optimizacije pripravimo za vašo spletno stran, tako vsebujejo ključne fraze, povezane z vašo dejavnostjo, ki jih uporabniki najpogosteje vnašajo v omenjeni iskalnik. Določitvi najustreznejših ključnih fraz sledi pisanje vsebin, pri čemer je pomembno, da so ključne fraze uporabljene dovolj pogosto, a ne prepogosto (slednje je pogosta napaka pri začetnikih, ki se lotevajo optimizacije za Google). Kakovostne in ažurirane vsebine vas lahko spravijo na sam vrh zadetkov, kar bo zagotovo občutno koristilo poslovanju vašega podjetja. Optimizacija tako predstavlja enega najboljših načinov, da se približate svojim potencialnim strankam.

SEO optimizacija z Vsi.si

Več o Google oglaševanju

SEO optimizacija strani : cena je odvisna od različnih dejavnikov

Glede na rezultate, ki jih v primerjavi s klasičnimi oblikami marketinga prinese SEO optimizacija, je cena SEO optimizacije vsekakor zelo ugodna. O konkretni ceni je sicer težko govoriti na splošno, saj je odvisna od zahtevnosti projekta in od vaših specifičnih želja. V podjetju VSISI vam ponujamo tako on-site kot off-site SEO optimizacijo po ugodni ceni, na voljo pa smo vam tudi za samo izdelavo spletne strani. Na optimizacijo je potrebno gledati kot na naložbo v prihodnost, saj se nam bo naša investicija kaj kmalu povrnila v obliki novih strank ter povečane prodaje.

SEO optimizacija

Uspešna digitalna strategija za vsako podjetje


Optimizacija spletnih strani Vsi.si d.o.o., Ljubljana