VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Optimizacija spletnih strani - večji obisk, večja prodaja

Optimizacija spletnih strani in izdelavaDanes ni pomembna samo kakovostna in učinkovita izdelava spletne strani, na spletno stran vam bo številne nove potencialne stranke pripeljala tudi kakovostna optimizacija spletne strani. Spletna optimizacija (v angleščini Search Engine Optimization - SEO) je postopek predelave oz. priprave spletne strani na način, da jih spletni iskalniki čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kakovostni optimizaciji določena spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati.

Spletna optimizacija, kot tudi izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje, je zahtevno delo, zato jo je najbolje prepustiti strokovnjakom, ki razumejo zahteve spletnih iskalnikov in spremljajo procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce.

Optimizacija spletne strani v podjetju VSISI nudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran v spletnih iskalnikih povzdignile še višje. Optimizirane vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si, in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo pripomogle k temu, da bo optimizacija spletnih strani (cenik na voljo na spletni strani) učinkovito prispevala k večjemu uspehu vašega podjetja.

On-site in off-site optimizacija spletne strani

Najprej je na vrsti analiza spletne strani in določitev ključnih besed, zaradi katerih bo optimizacija vaše spletne strani učinkovita. Dobra analiza predstavlja ključ do učinkovite spletne optimizacije in odlične rezultate. Spletna optimizacija se v grobem deli na dva dela, in sicer na ''on-site'' in ''off-site'' optimizacijo.

On-site optimizacija spletne strani se začne na spletni strani s tehnično in vsebinsko optimizacijo. Unikatna in kakovostna vsebina, ki vsebuje pomembne ključne besede, je izredno pomemben faktor optimizacije spletne strani in se ji pripisuje vedno večji pomen tudi v prihodnosti. Prav tako so pomembni naslovi, podnaslovi, url naslovi, meta opisi posamezne podstrani in opisi fotografij.

Off-site spletna optimizacija pa poteka izven spletne strani in daje poudarek grajenju povezav oziroma linkov iz drugih spletnih strani in socialnih omrežij na našo spletno stran. Več kot ima neka stran povezav iz drugih strani na spletu, ki imajo sorodno, relevantno vsebino, bolj pomembna je na iskalnikih in višje so njene pozicije za ciljane ključne fraze.

optimizacija spletne strani za iskalnike

VSI. SI optimizacija spletnih strani - ugodna cena od 2005

Vas zanima izdelava spletne strani v Ljubljani? Podjetje VSI.SI je prava izbira za vas. Z vpisom vašega podjetja v naš poslovni imenik boste zvišali pozicijo vaše spletne strani, kakovostna in ugodna optimizacija spletnih strani (preverite naš cenik optimizacije spletnih strani) pa bo poskrbela, da bo vaša spletna stran kmalu dobila veliko novih obiskovalcev, s tem pa tudi več potencialnih strank.
Obiščite nas.

VEČ O SEO OPTIMIZACIJI