VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

Izdelava spletnih strani Ljubljana zagotovi konkurenčno prednost na trgu

Izdelava spletnih strani Ljubljana, natančneje v podjetju Vsi.si d.o.o., se začne s sestankom, na katerem naročnik izrazi svoje želje. Danes je prisotnost na spletu za konkurenčnost podjetja na trgu nepogrešljiva ne glede na panogo. A ta mora biti ob poplavi takšnih in drugačnih strani kakovostna in učinkovita. Navzočnost v brskalniku namreč odraža strokovnost in verodostojnost. Zato mora biti stran zasnovana profesionalno. Le tako bo navdušila obiskovalce ter jih spodbudila k dejanjem. Najsi bo to nakup izdelka ali storitve, ogled fotografij ali videov, prijava na novice ali branje besedil.

Dokazano je, da si obiskovalci hitro ustvarijo prvi vtis o podjetju. Če bo mesto videti zastarelo ali dolgočasno, jih bo odvrnilo od nadaljnjega raziskovanja, medtem ko jih bodo sodobna zasnova in zanimive vsebine privabile ter jih spodbudile, da izvedo več. Kvalitetna izdelava spletne strani Wordpress ali trgovine je odlična priložnost, da nadgradite blagovno znamko ter predstavite svoje edinstvene izdelke oziroma storitve.

izdelava-spletnih-strani-Ljubljana

Internetno nakupovanje obiskovalcem trgovine omogoča, da nakupujejo iz udobja svojega naslonjača kadarkoli in od koderkoli, kar je sijajna priložnost za povečanje prodaje. Odprava časovnih in prostorskih omejitev dopušča nadvse prilagodljivo izkušnjo, ki ne poenostavi le nakupa, temveč tudi interakcijo z vašim podjetjem.


Kako poteka izdelava spletne strani WordPress?

Izdelava spletne strani WordPress je med najbolj priljubljenimi. WordPress je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin (CMS), ki ga uporablja več kot 43 % internetnih mest. Izvrstna programska oprema je nadvse preprosta za uporabo ter ponuja zmogljive funkcije za uspeh in rast podjetja. Izdelava spletnih strani Ljubljana v Vsi.si d.o.o. poteka na osnovi že oblikovane teme, po naročilu ali pa se predelajo in dopolnijo že obstoječa mesta.

Med najhitrejšimi in najugodnejšimi načini je izdelava na osnovi teme. Wordpress nudi obsežen nabor že oblikovanih raznovrstnih tem, ki se ločijo glede na tematiko. Te dopuščajo maksimalno prilagoditev blagovni znamki ter njenim potrebam. Izdelava spletne trgovine ali strani po naročilu je v celoti prilagojena naročniku.

To pomeni, da se kot osnova ne uporabi že pripravljena tema, temveč je oblika popolnoma prilagojena celostni grafični podobi (CPG) podjetja ter željam naročnika. Takšno oblikovanje je pogostokrat dolgotrajnejše in malce bolj zapleteno, saj morajo pri njem sodelovati oblikovalec, programski del ekipe in naročnik. Rezultat je svojevrstno internetno mesto privlačnega videza, pri katerem so bile upoštevane najnovejše smernice in trendi oblikovanja.

izdelava-spletne-strani-wordpress
Mnogi naročniki si želijo le prenovo, a žal nekateri prvotni oblikovalci niso več na voljo. Tedaj izdelava spletnih strani v Ljubljani ali kjerkoli drugje, poteka nekoliko drugače. Manjše predelave strani (pod pogojem, da je bila ta narejena v WordPressu) se vselej začnejo z določitvijo težav in želja. Temu sledi izvedba popravkov, delo pa je zaključeno, ko so vse dogovorjene spremembe objavljene.


Zakaj je izdelava spletne trgovine ključnega pomena za konkurenčnost na trgu?

Izdelava spletne trgovine je poglavitna za rast in razvoj podjetja. Sam izraz spletna ali e-trgovina se nanaša na proces prodaje blage ali storitev preko interneta. “Online” nakupovanje je trenutno v razcvetu. Študije so pokazale, da se kar 56 % potrošnikov raje odloči za obisk e-trgovine kot fizične. Kot razlog navajajo dostopnost mesta 24 ur na dan 7 dni v tednu. To pa potrjujejo tudi podatki, saj naj bi svetovni trg e-trgovine do konca leta 2023 nanesel kar 6 milijard evrov.

profesionalna-izdelava-spletne-trgovine

Poleg izdelave spletnih strani Ljubljana v podjetju Vsi.si d.o.o. nudijo tudi izdelavo e-trgovin. Te bodo vašim kupcem olajšale nakupovanje vam pa omogočile konkurenčnost na trgu ali celo prodor na nov trg. Fizična trgovina je vedno geografsko omejena. Ne glede na uspešnost in proračun trženja, bodo takšne trgovine vselej pritegnile le kupce v določenem obsegu.

S kvalitetno zasnovano trgovino boste razširili bazo strank ter dosegli nove ciljne skupine, ki morda nikoli ne bodo vstopile v vašo fizično trgovino. Prav tako lahko e-trgovino posodobite, kadarkoli želite - z nič ali malo stroškov. Najsi gre za dodajanje artiklov, organizacijo kataloga ali izvedbo akcij in ugodnosti. Seveda pa ne gre pozabiti še na nižje začetne stroške ter spremljanje analitike. Slednja vam bo podala popoln vpogled v informacije, kot so npr. kdaj so vaši kupci aktivni, od kod prihajajo, kateri izdelki so najbolj priljubljeni in mnogo več.


Izdelava spletne trgovine - Zaradi česa je trgovina dobra, učinkovita in konkurenčna?

Izdelava spletne trgovine mora biti premišljena in skrbna, saj na njeno uspešnost vplivajo najrazličnejši dejavniki. Podobno kot izdelava spletne strani Wordpress mora biti tudi e-trgovina vizualno privlačna. Ponašati se mora z različnimi funkcijami in moduli, ki zagotavljajo preprosto uporabniško izkušnjo. Ta jih mora brez težav voditi od ogleda in izbire produkta ali storitve do nakupa.

izdelava spletnih strani za trgovine

Ključni dejavnik pri izdelavi e-trgovine je predstavitev izdelkov ali storitev. Da bi bili ti prepoznavni, se mora predstavitev ujemati z grafično podobo blagovne znamke, hkrati pa mora odražati interese in potrebe predvidenih kupcev. Pri tem mora biti zasnova e-trgovine jasna, enostavna in ne sme begati obiskovalcev. Nepreglednost je namreč eden izmed glavnih razlogov zakaj potencialne stranke mesto zapustijo.

Profesionalna izdelava spletnih strani Ljubljana poskrbi, da je navigacija preprosta in hitra, vsebine pa posodobljene in zanimive. Tako boste uporabnike pritegnili k nadaljnjemu brskanju in nakupu dodatnih izdelkov oziroma storitev.