VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Optimizacija spletne strani za Google

Eno izmed najpomembnejših načel v marketingu je zagotovo ta, da izstopamo, so vidni oz. da nas kupci v množici produktov in storitev lahko opazijo. Ker klasični marketing vse bolj nadomešča spletni marketing, je zelo pomembno, da smo opazni na spletnih brskalnikih, med katerimi je Google daleč najbolj pogosto v uporabi. Optimizacija spletne strani za Google je ključnega pomena, če želimo, da spletni pajek našo stran pravilno in hitro razume ter ovrednoti za kredibilno pod določenim iskalnim pojmom.


On-site in OFF-site spletna optimizacija

Optimizacija strani z Vsi.siOptimizacijo spletne strani (Google, Bing, Yahoo...) delimo na ON-site in OFF-site optimizacijo. ON-site optimizacija za Google zajema različne elemente na sami strani, kot so naslov in opis spletne strani, ključne besede, slike, vsebina spletne strani, URL naslovi, zemljevid spletne strani, notranje povezave, itd. OFF-site optimizacija oziroma t.i. »link-building« na drugi strani pa vključuje pridobivanje relevantnih povezav na vaše spletno mesto.

Gre za dolgotrajen proces, ki obsega različne metode - od vpisovanja v imenike, komentarjev na forumih in blogih pa vse do povezav na socialnih omrežjih. V podjetju Vsisi poskrbimo tako za ON-site optimizacijo, kot tudi za OFF-site optimizacijo spletne strani za Google. Slednjo izvajamo z objavo spletno optimiziranih člankov na našem spletnem imeniku Vsi.si. Članke za optimizacijo spletne strani za Google za vas spišemo tudi v številnih tujih jezikih, kar je izjemnega pomena za pritegnitev pozornosti kupcev iz drugih držav.

PREBERI VEČ O OPTIMIZACIJI SPLETNE STRANI

Namen optimizacije spletne strani (Google)

S kakovostno optimizacijo spletne strani (Google) poskrbimo, da brskalnik našo stran uvrsti višje med zadetki, kar je izrednega pomena, saj si obiskovalci spletna navadno ogledajo le prve strani na Googlu. Za izvajanje spletne optimizacije je priporočljivo najeti strokovnjake, saj ima lahko nepravilno opravljena optimizacija (npr. s preveliko gostoto ključnih besed) negativne posledice za našo stran - v najslabšem primeru celo izbris iz Googlovega imenika.

optimizacija-spletne-strani-za-iskalnike

Optimizacijske metode so namreč ključne za boljšo vidnost in uvrstitev spletne strani na Googlu. On site in off site optimizacija ter druge različne tehnike (npr. pridobivanje linkov oz. povezav) namreč ustvarjajo kompleksen proces pri sami optimizaciji. Namen dobre seo optimizacijske metode je torej priti med čim višje zadetke na iskalnikih in pa s tem privabiti čim več obiskovalcev in hkrati potencialnih kupcev naše storitve ali izdelkov.

Pri Vsisi opravimo učinkovito optimizacijo spletne strani za Google po ugodni ceni. Izboljšajte prodajo vaših izdelkov in storitev - odločite se za hitro, kvalitetno in cenovno optimizacijo spletne strani (Google, Yahoo, Bing,..) pri podjetju Vsisi. Potrudili se bomo, da ustrežemo vsem vašim željam in uresničimo vaša pričakovanja. Za dodatne informacije o optimizaciji spletne strani (Google ali drugi brskalniki) nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.


Optimizacija spletne strani