VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Pošlji povpraševanje

Optimizacija spletne strani za Google

Optimizacija spletne strani za Google je ključna, da bo spletno mesto obiskano in razpoznavno. Google je glavni in najbolj priljubljeni svetovni iskalnik, ki uporablja posebne algoritme in tehnologijo, da s svojimi programi oziroma s tako imenovanimi pajki ali roboti prečeše celoten splet - vsa spletna mesta, bloge, forume, družbena omrežja ..... Iskalniki so glavna pot do informacij, saj z njihovo pomočjo potencialni kupci zbirajo informacije o produktih in storitvah.

Optimizacija spletnega mesta pomeni, da gre za izdelavo po posebnih kriterijih, ki jih zahteva iskalnik. Naša primarna naloga je, da sledimo zahtevam in na podlagi tega znanja prilagodimo proces SEO in izdelavo spletne strani danim zahtevam. Tako zagotovimo kar najboljše rezultate.

Google optimizacija

Za SEO optimiziranje je ključna kvalitetna vsebina

Kaj moramo upoštevati?

  • Dobra izdelava in optimizacija HTML kode
  • Kakovostna in temeljito premišljena SEO optimizacija vsebin, ki so napisane po kriterijih iskalnika
  • Zadostno število optimiziranih vsebin
  • Optimizacija internih povezav vsebin
  • Grajenje kakovostnih povezav - Link building
  • Optimizacija z linki, ki morajo biti iz visoko rangiranih internetnih strani

Iskalniki VSISI redno obiskujejo, vse vsebine so optimizirane in linki primerno zgrajeni. Zato zagotavljamo uspeh in izvrstne rezultate! Vsi.si imenujemo tudi orodje za optimizacijo za Google in Najdi, saj vsi iskalniki za dobro umestitev med rezultati zadetkov zahtevajo kvalitetne povezave na vaše spletišče.

Optimizacija spletne strani

Pomembnost SEO optimizacije

Optimizacija je iz dneva v dan zahtevnejša, zato je ta korak bolje storiti danes kot pa jutri. Zahtevnejše pomeni tudi dražje. Rezultat SEO je zagotovo visoko mesto na Google za izbrano ključno besedo ali frazo. Posledično vam to pripelje več obiska, več strank in več prodaje.

Pokličite nas na telefonsko številko 05 907 59 28 ali pošljite mail na info@vsi.si ter se dogovorite za sestanek.

Več o naših referencah