VSI.SI d.o.o.

Vedno na vrhu

Izdelava spletne strani je zelo kompleksna naloga

Izdelava spletne strani je precej zahtevnejša naloga, kot se morda zdi na prvi pogled. Mnogi se dela lotijo sami, a kmalu ugotovijo, da nalogi niso kos. Čeprav na spletu obstajajo različne predloge, ki izdelavo spletne trgovine vsekakor olajšajo, pa je potrebno upoštevati še ogromno malenkosti, brez katerih bo stran delovala počasi ali pa ne bo privabila zadostnega števila kupcev. Kaj je torej rešitev?

Izdelava hitrih strani ne vključuje le oblikovanja, temveč tudi optimizacijo, ki jo obvladajo le strokovnjaki. Če si želite uspešne trgovine, ki jo bodo kupci z veseljem obiskali in tudi opravili nakup, vam svetujemo, da delo prepustite nam. Našo ekipo sestavljajo različni kadri s področja marketinga in optimizacije, zato ste lahko prepričani, da boste s končnim izdelkom več kot zadovoljni.

izdelava spletne strani

Kako poteka izdelava spletne strani?

Izdelava hitrih strani je kompleksna naloga, ki zahteva veliko natančnosti in prilagajanja. Prav zato je težko reči, kako točno poteka celoten proces, saj je vse odvisno od tega, česa si želite. Že imate spletno stran in bi jo radi le preoblikovali oz. dodelali? Ali pa si želite povsem nove trgovine, bodisi na osnovi Wordpress teme bodisi po naročilu? S svojimi strankami se vedno na začetku pogovorimo in dorečemo vse podrobnosti. Z veseljem bomo ugodili vsem vašim zahtevam in željam, končna cena pa bo seveda odvisna od kompleksnosti naloge.
Izdelava spletne trgovine na podlagi Wordpress teme je najenostavnejša rešitev.

izdelava spletne trgovine

Wordpress je izjemno znana platforma, ki ponuja širok spekter zelo ličnih tem. Le-te so prilagojene raznovrstnim tematikam, kot so moda, proizvodnja, restavracije itd., ter različnim izdelkom oz. storitvam. Seveda je že oblikovana tema le izhodišče izdelave spletne strani. V naslednjih korakih videz spremenimo in ustrezno prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja.

Tekom procesa smo ves čas v kontaktu s stranko, ki lahko že na začetku ali predlaga določeno temo ali pa jo izberemo skupaj. V kasnejših fazah nato od stranke pričakujemo, da sama pripravi vsebino za stran, medtem ko se mi ukvarjamo z izdelavo spletne trgovine, torej z oblikovanjem, nakupom domene in strežnika, nalaganjem CMS sistema in podobno. Ker si želimo, da bi bili z izdelkom čimbolj zadovoljni, pred zaključkom projekta popravimo vse malenkosti, ki stranki ne ustrezajo.


Izdelava hitrih strani po naročilu je dolgotrajen proces

Izdelava spletne trgovine na podlagi Wordpress teme izjemno olajša težavnost projekta, saj točno vemo, kje začeti. Seveda se z veseljem lotimo tudi oblikovanja po naročilu, a ker gre za svojevrsten dizajn in bistveno kompleksnejšo nalogo, je cena malce višja. Takšnega projekta se namreč ne more lotiti vsak, saj zahteva ogromno programerskega znanja. Na srečo so v naši ekipi strokovnjaki, ki so opremljeni tudi s tovrstnimi kompetencami.

wordpress tema

Pri izdelavi hitrih strani si ne smemo privoščiti niti najmanjše napake. Oblikovalec, programer in vodja projekta so zato tekom celotnega procesa izdelave spletne strani v stalnem stiku s stranko, od katere se zahteva aktivno sodelovanje. Že na začetku je potrebno doreči vse podrobnosti in imeti dobro predstavo, kako naj bi izgledal končni izdelek. Enako kot pri Wordpressu tudi pri takšnem projektu stranka sama pripravi vsebino (besedila, slike ipd.).

UGODNA IZDELAVA SPLETNIH STRANI


Izdelava spletne strani lahko obsega le dodelavo ali predelavo

Mnogi že imajo svojo spletno mesto, kjer ponujajo svoje izdelke ali storitve, a je neestetsko, neoptimizirano, zastarelo... V takšnih primerih nima smisla začeti od začetka, saj se lahko odločite le za dodelavo ali predelavo, ki je bistveno cenejša. Svetujemo vam, da nam sporočite, kakšnih sprememb si želite, na katerem CMS-ju trgovina stoji in nam omogočite dostop do administracije strani. Tako si bomo lahko ogledali trenutno stanje in vam na podlagi tega poslali natančnejšo ponudbo.


Kaj vključuje izdelava spletne trgovine?

Če se odločite, da delo prepustiti nam, ste lahko prepričani, da bomo nalogo opravili zelo kakovostno. Izdelava spletne strani se namreč ne konča pri samem oblikovanju, saj poskrbimo tudi za on-site in off-site optimizacijo.

To pomeni, da trgovina ne bo le funkcionalna in lepega videza, temveč jo bodo kupci tudi zlahka našli. To je nekaj, na kar mnogi pozabijo. Prav v tem se razlikujemo od drugih ponudnikov, saj ne nudimo le grafične izdelave, temveč vaše vsebine s povezavami objavimo tudi na portal Vsi.si. Na tak način spodbudimo kupce k nakupu, obenem pa namignemo Google robotkom, da je vaša stran zaupanja vreden vir. To je izjemnega pomena, saj vam estetska trgovina ne bo prav nič pomagala, če je potencialni kupci ne bodo našli.

optimizacija spletnih strani

Kaj zahteva izdelava hitrih strani?

Kupci postajamo vedno zahtevnejši. Ste vedeli, da se le v 4 sekundah odločimo ali bomo nadaljevali z brskanjem ali pa bomo stran zapustili? Izdelava spletne trgovine je zato kompleksna naloga, saj je potrebno vse malenkosti oblikovati tako, da bodo kupca navdušile oz. pritegnile. Izdelki morajo biti prikazani na pregleden način, vsebina mora biti zanimiva, kvalitetna in informativna, celotno spletno mesto mora biti lično urejeno, vse skupaj pa mora biti povsem optimizirano. Le hitro delujoča stran bo kupce prepričala v prvi ali celo ponovni nakup.

izdelava hitrih strani