Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati so elegantno oblikovane


V našem podjetju izdelujemo vgradne omare z drsnimi in krilnimi vrati, ki so primerne za vse prostore v hiši. Naše pohištvo je iz kvalitetnih materialov, ki so oblikovani elegantno. Če želite imeti notranjost vgradne omare z drsnimi vrati urejeno in lepo, smo mi pravi naslov za to. Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati se najpogosteje montirajo v spalnici. Nudimo vam garderobne omare z drsnimi vrati sistema Uno, ki ima eleganten in hkrati klasičen dizajn. Njegova posebnost so zelo kakovostni materiali drsnih vrat, okovja in vodil. Notranjost vgradne omare z drsnimi vrati lahko prilagajate po vaših željah, saj ni potrebe po namestitvi mreže. Garderobne omare z drsnimi vrati iz sistema Cornice, so posebne zato, ker so lahko elementi široki do dva metra. Posebnost sistema, ki je brez potrebnih vmesnih elementov za podporo ostalim elementom, daje sistemu Cornica funkcionalnost, prilagodljivost in zelo lep izgled. Če imate v spalnici na voljo veliko prostora, je smiselna postavitev garderobne sobe. Vgradne omare v garderobni sobi so še posebej estetske. Na drsna vrata garderobnih omar se običajno namestijo ogledala iz praktičnih in estetskih razlogov. Ogledala so lahko klasična, tonirana ali dimljena. Nameščeno imajo varnostno folijo, ki preprečuje razbitje.

Vgradne omare z drsnimi vrati za predsobo
V predsobi omogočajo vgradne omare z drsnimi vrati maksimalen izkoristek prostora


Vgradne omare za predsobo
so zelo funkcionalna rešitev, ker nudijo maksimalen izkoristek prostora. Običajno vgradne omare z drsnimi vrati za predsobo segajo od tal do stropa. Višje prostore v vgradnih omarah z drsnimi vrati, ki so težje dostopna, lahko izkoristite za shranjevanje sezonskih stvari, ki niso tako pogosto v uporabi.


Vgradne omare z barvnimi polnili drsnih vrat popestrijo otroške sobe


Vgradne omare z drsnimi vrati so primerne tudi za otroške sobe. Razni dekorji drsnih vrat popestrijo otroško sobo in jo naredijo zanimivo. Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati so v otroških sobah idealna rešitev, ker nudijo zelo dober izkoristek prostora kar omogoča shranjevanje velike količine igrač in oblačil.

VGRADNE OMARE IZRIS

SPALNICE PO MERI

Vgradne garderobne omare sobe