Kuhinje po meriKuhinje po meri omogočajo najboljši izkoristek prostora, ki je na voljo


Kuhinja je prostor, kjer se družina po napornem dnevu sprosti ob kosilu ali večerji oziroma prostor za druženje s prijatelji. V današnjih časih je kuhinja povezana oziroma združena z dnevno sobo, zato se ji namenja več pozornosti glede izbire pohištva, naprav in same razporeditve vseh elementov. Ker spremljamo trende in zahteve naših kupcev, vam nudimo visoko kvalitetne kuhinje po meri in tipske kuhinje. Če se odločite za izdelavo po meri, vam naši strokovno usposobljeni svetovalci lahko pomagajo z optimalnim izrisom kuhinje in nasveti glede izbire ustreznih gospodinjskih aparatov. Vašo novo kuhinjo po meri vam skrbno dostavimo in strokovno montiramo v najkrajšem možnem času. Naši proizvajalci se trudijo, da so dobavni roki čim krajši.


V našem prodajnem salonu v Ljubljani vam bodo prijazni svetovalci pomagali z nasveti


Da se prepričate o kvaliteti naših kuhinj po meri, ste vabljeni k obisku našega razstavno prodajnega salona v Ljubljani. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali izbrati kuhinjo, ki bo zadovoljila vse vaše želje in pričakovanja. Postrežejo vam lahko še s kakšno zanimivo idejo, ki bi vam mogoče ustrezala, da bi bila vaša nova kuhinja po meri še bolj funkcionalna in estetsko privlačna. Lepe kuhinje dajo vašemu bivalnemu prostoru pridih elegance.


Naše kuhinje po meri imajo lahko klasičen ali moderen videz


Kuhinje po meri, ki jih dobite pri nas so narejene iz sodobnih in kvalitetnih materialov. Lahko se odločite za klasičen izgled ali moderen izgled. V naši obsežni ponudbi zagotovo najde vsak kuhinjo, ki mu ustreza. Izbirate lahko med različnimi cenovnimi razredi kuhinj po meri. Kuhinja, ki je narejena po meri omogoča optimalen izkoristek razpoložljivega prostora. Možna je tudi izdelava elementov v nestandardnih merah in oblikah, da je vaša kuhinja po meri čimbolj praktična in enostavna za uporabo. V našem razstavno prodajnem salonu v Ljubljani dobite vse informacije, prav tako pa še kakšno dobro idejo oziroma predlog, ki vam bo mogoče všeč.

BELE KUHINJE

KATALOG MODERNIH KUHINJ

Kuhinje Ljubljana