Kuhinja: klasične z jedilnico, dnevno sobo v salonu kuhinj v Ljubljani


Kuhinja
je osrednji prostor vsakega doma, kjer z veseljem preživljamo čas s svojo družino in prijatelji. Funkcionalna in estetsko dovršena kuhinja vam je po ugodni ceni dostopna tudi v podjetju Maros d. o. o. Kuhinje, ki vam jih ponujamo v Marosu, se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in prefinjenim dizajnom. Naše kuhinje so tehnološko dovršene, prostorne in praktične, kuhanje v naši kuhinji bo zato pravi užitek. Obiščete nas lahko v našem salonu kuhinj in ostalega pohištva v Ljubljani, Celju ali v Slovenski vasi pri Brežicah, kjer smo za vas pripravili outlet ponudbo. Pri nas boste dobili kvalitetne in privlačne klasične kuhinje in moderne kuhinje. Svojim kupcem nudimo vrhunske evropske kuhinje in ostalo pohištvo, ponujamo pa najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Kuhinja z dnevno sobo
Klasične kuhinje so vedno v modi


Glede na vaš stil si lahko pri nas izberete klasično ali moderno kuhinjo. Klasične kuhinje so kuhinje vrhunske kakovosti, dizajn klasične kuhinje pa je večen. Moderne so po svoji tehnološki dovršenosti, po izgledu pa tradicionalno klasične. Uporabniku omogočajo veliko mero udobja med delom, odlično pa se bodo podale v vsak prostor. So odlična rešitev, če se zanimate za kuhinjo z jedilnico, pa tudi, če sta kuhinja in dnevna soba v enem prostoru. Izbirate lahko med različnimi dizajni, barvami in modeli klasičnih kuhinj. Prepričani smo, da boste našli takšno, ki vas bo navdušila. Kuhinje si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v salonu kuhinj v Ljubljani.

Klasične kuhinje po meri
Kuhinja z jedilnico in kuhinja z dnevno sobo - tudi za to imamo rešitev


Pred nakupom kuhinje je potrebno dobro premisliti o prostorski postavitvi. Moderna bivališča imajo skupne prostore, zato nemalokrat vidimo, da se dnevna soba in kuhinja prelivata v en prostor, marsikdo pa si želi imeti tudi kuhinjo in jedilnico v enem. V salonu kuhinj in ostalega pohištva v Ljubljani si lahko ogledate tudi opremo za jedilnice in dnevne sobe.

ODPRODAJA EKSPONATOV KUHINJ

SEDEŽNE GARNITURE