Izris kuhinje nam omogoča, da skupaj z bodočim uporabnikom poiščemo najbolj optimalno rešitev za opremo bivalnega prostora. Pred tipsko sestavo imajo kuhinje izdelane po meri na podlagi izrisa veliko prednosti. Najpogostejša težava pri tipski sestavi je v sami dimenziji oziroma standardni velikosti, ki marsikateremu prostoru ne ustreza. Velikost je tako rekoč »klasična« in čeprav se nam zdijo elementi na videz privlačni, jih nikakor ne moremo uskladiti z velikostjo prostora, ki ga imamo na voljo. V tem primeru se lahko poslužimo izrisa kuhinje po elementih, saj sta prav ustrezno svetovanje in možnost izrisa kuhinje prva koraka procesa, ki se konča z zadovoljstvom kupca ob pogledu na novo kuhinjo. Ko se prvič odpravimo v razstavni salon na ogled tipskih sestav, v večini primerov niti ne vemo, kaj pravzaprav pričakujemo in česa si želimo, ravno zato pa je ogled eksponatov odlična odskočna deska, saj bomo tako pridobili različne zamisli, ki jih bomo nato zaupali strokovnjaku, le-ta pa bo opravil izris kuhinje z vsemi dodatki. Šele ko se stranka strinja z vsemi detajli, ki so vidni na izrisu kuhinje, se lotimo izdelave. Danes nam 3D izris kuhinje po elementih omogoča, da dosežemo zaupanje in zadovoljstvo stranke s končnim rezultatom.

3D izris kuhinje vam bo v veliko pomoč pri izdelavi po meri

Na podlagi izrisa kuhinje vam lahko v podjetju predstavimo načrte, ki smo jih oblikovali skupaj z vašo pomočjo, v tej fazi pa se lahko stranka odloči tudi za morebitne spremembe. Prostor bo namreč dobil realno podobo, zahvaljujoč možnosti izrisa kuhinje po elementih pa lahko naredimo številne izboljšave, spremembe, preizkušamo različne materiale, barve in oblike. V svetu arhitekturnega projektiranja je možnost 3D izrisa kuhinje po elementih izjemno dragoceno orodje, saj lahko še tako kompleksne in drugačne ideje vizualno predstavimo stranki. Ker pa je poleg elementov potrebno izbrati tudi dodatke, kot so kuhinjske armature, pomivalna korita, bela tehnika, kuhinjska napa in drugi, smo v podjetju Kuhinje Erjavec neizmerno hvaležni, da nam s pomočjo 3D izrisa kuhinje uspe v virtualni prostor vključiti vse dodatke in tako stranki ustvariti zares realno predstavo.


Skrbno načrtovane in izdelane iz prvovrstnih materialov

Načrtovanje, izris in izvedba so za zaposlene v podjetju zelo pomembni, ker so kuhinje danes srce vsakega doma in tako se moramo v njih tudi počutiti. Ker si stranke želijo slediti zapovedanim trendom, pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo tehniko in prvovrstne materiale, s pomočjo katerih izdelujemo samo najbolj kakovostne produkte za naše stranke. Iz tega razloga vam na enem mestu nudimo možnost izrisa kuhinje, svetovanje, načrtovanje, izdelavo in končno montažo. Izbirajte med klasičnimi in modernimi stili kuhinj po elementih in izberite kakovost, ki se bo odražala v novo opremljenem bivalnem prostoru. V kolikor se bojite izziva, ki ga prinaša možnost, da si lahko celotno kuhinjo sestavimo sami, ne skrbite – pomagali vam bomo pri izbiri najboljše barve, pri iskanju najboljše možnosti postavitve elementov in pri načrtovanju dodatkov, kot je bela tehnika. Izris kuhinje vam omogoča, da se za trenutek prestavite v prihodnost, si natančno ogledate svojo novo kuhinjo in si jo tako bolj učinkovito predstavljate. Z vašimi idejami in znanjem naših strokovnjakov bomo ustvarili kuhinjo po meri, ki ji ne bo para! Tim notranjih oblikovalcev in arhitektov podjetja Mizarstvo Erjavec vam z uporabo najsodobnejše računalniške opreme in posebnega programa za izris nudi možnost preizkušanja različnih kombinacij oblik, barv in materialov. Ne odlašajte – kontaktirajte nas in nam zaupajte vaše želje, mi pa jih bomo strnili v celoto in za vas pripravili izris kuhinje po elementih.