Bela tehnika priznanih proizvajalcev

Kuhinja brez bele tehnike ni dovršena in ne služi svojemu namenu. Brez kuhalne plošče, pečice, hladilnika, pomivalnega korita, nape in pomivalnega stroja si dandanes gotovo ne predstavljamo nobene kuhinje, saj so potrebni za popolno funkcionalnost prostora. Mizarstvo Erjavec vam olajša delo in ob po meri narejenih kuhinjah ponuja tudi belo tehniko priznanih blagovnih znamk, kot so Miele, Simens, Bosch, Liebher, Blanco, Gorenje, Aeg-Elektrolux, Elica in druge.

Je bela tehnika res bela?

Izraz »bela tehnika« izhaja iz dejstva, da so včasih predvsem velike gospodinjske aparate, kot so pečica, hladilnik in pomivalni stroj, izdelovali v beli barvi. Trendi so se s časom zamenjali, tako da so dandanes gospodinjski aparati dosegljivi v vseh mogočih barvah, tudi v vpadljivih, in so najpogosteje narejeni iz nerjavečega jekla, a izraz bela tehnika se je vseeno ohranil.

Hladilnik, mikrovalovna pečica, štedilnik, pomivalni stroj, napa ... Nuja ali udobje?

Mikrovalovna pečica, hladilnik, pomivalni stroj, štedilnik ali napa gotovo ne pomenijo samo udobja, temveč tudi nujo. Shranjevanje hrane brez hladilnika vsaj v vročih mesecih ni mogoče. Štedilnik in napa sta ena izmed glavnih elementov bele tehnike v vsaki kuhinji, mikrovalovna pečica pomeni sodoben in hiter način priprave hrane, pomivalni stroj pa veliko bolje in temeljiteje opere posodo in nam prihrani trud in čas.

Bela tehnika v kuhinji

Kaj izbrati, kaj potrebujete in kaj ne, je seveda vaša izbira, vendar vam Mizarstvo Erjavec omogoča nakup vseh aparatov bele tehnike, ki bi jih utegnili želeti, ter vam s tem prihrani tudi čas.

Kako izbrati primerno belo tehniko?

Da je bela tehnika za vašo kuhinjo izbrana pravilno, dandanes ni več problem, saj je na tržišču izjemno široka izbira mikrovalovnih pečic, hladilnikov, pomivalnih strojev, štedilnikov in druge opreme. Na voljo so v različnih barvah in stilih, ki jih lahko usklajujete s podobo vaše kuhinje. Pri izbiri igra pomembno vlogo tudi funkcionalnost, enostavnost upravljanja, dolga življenjska doba, varčnost, enostavno čiščenje, dober servis, čim daljši garancijski rok in cena. Premisliti je potrebno tudi, ali bodo aparati vgradni ali samostoječi. Najenostavneje je, da se odločite za proizvajalca bele tehnike, ki vam ustreza in si določite kriterije, ki so za vas najpomembnejši (cena, oblika, barva, prostornina, samodejni program, neobčutljivost na prstne odtise ipd.).

Velikokrat je bela tehnika tudi cenovno ugodnejša, če jo kupimo v kompletu, se pravi več aparatov (mikrovalovna pečica, parna pečica, hladilnik, pomivalni stroj, štedilnik, indukcijska plošča, napa in drugo) skupaj.

Kje nas najdete?

Zmeraj se lahko oglasite v našem salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri vseh težavah in vprašanjih, ki bi se vam pojavili pri izbiri kuhinje, kuhinjskega pohištva in bele tehnike. Pričakujemo vas!

Mizarstvo Erjavec | Bela tehnika, pomivalni stroj, mikrovalnovna pečica, hladilnik, gospodinjski aparati - povezave do naše spletne strani: