Urejanje zunanje okolice hiše v Ljubljani

V podjetju Figura vam nudimo storitve urejanja zunanje okolice hiše in dvorišča. Pri svojem delu smo izjemno natančni in ga kvalitetno opravimo. Med delom se prilagodimo zahtevi stranke in tako skušamo izpolniti vse vaše želje pri urejanju vrta in zunanje okolice hiše.

Najprej nekaj nasvetov o urejanju zunanje okolice in vrtov

Na začetku se je potrebno lotiti načrtovanja urejanja zunanje okolice hiše. Urejanje in načrtovanje zunanje okolice je precej zahtevno. Pri sestavljanju načrta je dobrodošla velika mera inovativnosti, vseeno pa je priporočljivo, da se držite določenih načel. Pri urejanju zunanje okolice hiše in vrta ter tlakovanju je potrebno paziti, da gibanje v prostoru ostane smiselno. Prav tako je zaželeno, da ohranjamo povezavo med notranjimi prostori in dvoriščem. Stična točka vsega tega je navadno terasa, ki jo lahko opremimo z letno kuhinjo, jedilnim pohištvom in morda gugalnico. Naredimo torej vse, da naše bivanje in druženje z najdražjimi naredimo prijetno in udobno. Ko načrtujemo sam vrt oziroma zelenjavne in začimbne gredice, ni potrebno da jih postavimo na najbolj oddaljen del vrta. Veliko bolj priporočljivo je da imate določeno zelenjavo ali začimbe na dosegu roke. Najbolj praktična pozicija bi torej bila blizu terase. Tako pridete do začimb ne da bi se vam bilo potrebno preobuti. V kolikor vam klasične gredice niso najbolj všeč se lahko vedno odločite za tako imenovane visoke grede.

V kolikor ste veliko na vrtu in se radi ukvarjate z urejanjem okolice hiše vam priporočamo da se načrta in postopka lotite sami. Postopek preurejanje se lotite postopno. V kolikor vam služba in druge obveznosti ne dopuščajo veliko časa za urejanje okolice pa za načrt in obnovitev prosite krajinskega arhitekta. Ko bo okolica načrtovana in urejena po vaših želja pa za ohranjanje lepe oblike vsake toliko časa najemite vrtnarja.

Načrtujte bodočo ureditev okolice domaUrejanje okolice hiše se začne z načrtovanjem


Pri urejanju zunanje okolice pred hišo pa ne smemo pozabiti tudi na druge dele dvorišča

Seveda pa moramo skrb pri urejanju zunanje okolice hiše pred hišo posvetiti tudi drugim delom dvorišča. Navadno dvorišče opremimo z zelenjem in cvetjem, nikakor pa ne smemo pozabiti na razsvetljavo in tlakovanje. V podjetju Figura d.o.o. vam ponujamo izdelavo vodnjakov in fontan, ki bodo vaše dvorišče naredile še lepše in bolj unikatno.

Cene urejanja zunanje okolice hiše

Urejanje zunanje okolice in vrta z našo pomočjo je prijetno in zabavno. Cene urejanja zunanje okolice hiše so v našem podjetju ugodne. V naši ponudbi najdete širok spekter izdelkov in storitev, ki vam jih ponujamo v zvezi z urejanjem okolice pred hišo, njihove cene pa so ugodne. S svojim smislom za urejanje prostora, inovativnimi idejami in natančno izdelavo, bom vašo okolico hiše uredili tematsko in v skladu z vašimi pričakovanji. Ponujamo vam širok spekter izdelkov in storitev, ki bodo tematsko in sistematično dopolnili vaš vrt, ter vas tako vedno znova navduševali. O nizki ceni urejanja zunanje okolice hiše se lahko prepričate tako da nam pošljete E-pošto z opisom vaše ideje ali le preprosto z naročilom posameznega izdelka. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi po telefonu ali v naši poslovalnici v Ljubljani, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o različnih vprašanjih, ki se vam zastavljajo.

Ureditev okolice doma zajema tudi predvrtUreditev okolice pomembna tudi pri poslovnih objektih