Otroški rolerji nudijo otrokom veliko zabave in kakovostno druženje

Se vam zdi, da vaši otroci preživijo premalo časa zunaj? Da preveč časa namenijo računalniškim igricam in spletu? To lahko zelo hitro spremenite. Priskrbite jim kakovostne, najboljše rolerje in težava bo rešena. Morda potrebujejo le novo vrsto zabave, ki jih bo pritegnila in jih zaposlila. Če so postali stari otroški rolerji premajhni ali pa so kolesa za rolerje obrabljena, jim priskrbite nove in spet bodo z veseljem preživljali čas na dvorišču ali pa bodo svoje nove otroške rolerje preizkusili na igrišču v družbi prijateljev. Na izbiro je veliko različnih modelov, dizajnov, barv zato je težko vedeti kateri so najboljši rolerji za vašega otroka. Dokler otroška noga raste in če je otrok začetnik, je na voljo veliko otroških rolerjev pri katerih je mogoče natančno nastaviti velikost. Ker je njihova kakovost vrhunska, bodo zadostovali kar nekaj sezon saj jih je praktično nemogoče uničiti. Ko pa bo vaš otrok napredoval in stari otroški rolerji ne bodo več zadostovali, boste v naši ponudbi našli mnogo modelov, za katere bi se odločili otroci, ki rolanje že zelo dobro obvladajo. Krasni modeli za deklice, v barvah, ki se jim ne bodo mogle upreti in športni modeli za dečke, da bodo lahko povzročali staršem sive lase so na izbiro v vseh velikostih in z lahkoto boste našli najboljše rolerje, poleg pa lahko že vnaprej kupite kolesa za rolerje, da bodo pripravljena ko jih boste potrebovali.

Otroški rolerjiKoleščki za rolerje

Nikoli na pozabite na varnost vaših otrok pri rolanju

Na začetku poti oz. učenja rolanja vašega malčka, ga lahko učinkovito pazite in ste ves čas z njim, s tem pa preprečite marsikateri padec in modrico. Kljub temu pa se mora otrok že na začetku navaditi na varnost in od prvega dne naprej na glavi nositi čelado za rolanje, pomembni pa so tudi ščitniki za rolanje. Otroški dodatki so vam na voljo v vseh velikostih in že najmlajši morajo razumeti, da brez zaščite ne gre in, da je varnost najbolj pomembna. Čelada za rolanje lahko prepreči zelo hudo poškodbo, ne le buško, zato mora biti kakovostna in primerne velikosti. Nikakor ne sme biti prevelika, saj lahko ob padcu zdrsne na tilnik s tem pa povzroči še več škode in je lahko celo nevarna. Tudi otroški ščitniki za rolanje so preprečili že marsikatero poškodbo in zlomljeno zapestje, komolec ali koleno. Vedno je bolje preprečiti kot zdraviti, zato je priporočljivo, da že ob nakupu otroških rolerjev pomislite tudi na nakup čelade za rolanje in seveda otroških ščitnikov za rolanje. Otroci jih najraje ne nosijo (vsaj od začetka), zato morate biti vztrajni in jim nikar ne popustite če bodo hoteli čelado za rolanje odložiti in se rolati brez nje.

Prverite našo ponudbo zaščitne opreme pri rolanju

Katera kolesa za rolerje so prava – katere kupiti?

Velikokrat se pojavi dilema, katera kolesa za rolerje so prava in katere kupiti, da bodo otroški rolerji primerno opremljeni in da bodo čim dlje zdržala. Najprej morate vedeti, da je izbira koles za rolerje ravno tako pomembna, kot izbira rolerjev, saj je od njih odvisna kakovost rolanja. Od njih je odvisna hitrost in gladkost rolanja, pripomorejo pa tudi k zmanjšanem številu padcev. Težje osebe potrebujejo drugačna kolesa za rolerje kot lažji ljudje, zato so zanje priporočljiva trša kolesa, ki bodo imela manj trenja s podlago. Posledično bo hitrost rolanja večja in potrebno bo vložiti manj truda in napora. Pri začetnih otroških rolerjih je pomembno le, da so kolesa kakovostna saj so otroci lahki in pri njih te podrobnosti še niso tako pomembne in tudi ne pridejo tako zelo do izraza. Pri otrocih je na vsak način najbolj pomembna varnost, zato je treba več pozornosti nameniti kakovostni čeladi za rolanje in otroškim