Koleščka za rolerje ugodno, na voljo tudi zavora za rolerjezavora za hitrostne rolerje

Koleščka za rolerje, ki so poškodovana ali obrabljena, je treba čim prej zamenjati. Neprimerna koleščka za rolerje namreč pomenijo povečano nevarnost za poškodbe, poleg tega pa uporaba rolerjev ne more biti optimalna, kadar so koleščka za rolerje v slabem stanju. Podobno velja tudi, če je okvarjena zavora za rolerje. Življenjska doba posameznih sestavnih delov je sicer odvisna od različnih dejavnikov. Koleščka se bodo seveda obrabila prej, če rolerje uporabljate zelo pogosto, na njihovo obrabo pa lahko vpliva tudi neprimerno vzdrževanje. Še posebej hitrostni rolerji zahtevajo vrhunska koleščka za rolerje, saj bo tako užitek ob uporabi neprimerno večji, kar je seveda povezano z možnostjo doseganja višjih hitrosti.


Kakovostna in ugodna nadomestna koleščka za rolerjezavora za hitrostne rolerje


Potrebujete nova koleščka za rolerje, ker so obstoječa neprimerna za uporabo? V spletni trgovini B2MS vas čaka velika izbira nadomestnih koleščkov za različne vrste rolerjev (moški in ženski rolerji, hitrostni rolerji, fitnes rolerji, rolerji za otroke itn.). V naši ponudbi boste našli tudi posebna koleščka, primerna za hokej na plastičnih površinah. Ta vam bodo zagotovila stabilnost in obenem okretnost med igro. Seveda pa koleščka predstavljajo le del naše ponudbe. Prava izbira smo tudi za vse, ki iščete nove rolerje. Med drugim vas pri nas čakajo fitnes rolerji za moške in ženske ter tekmovalni rolerji. Nastavljivi rolerji pa so še posebej dobra izbira takrat, ko iščete rolerje za otroke, ki jim stopalo še vedno raste. Pozabili nismo niti na kotalke, pohvalimo pa se lahko tudi z bogato izbiro desk, skirojev in drsalk. Ne glede na vaše želje, vas pri nas čaka najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo športnih pripomočkov.


Zavora za rolerje in drugi rezervni deli


Med ponudbo dodatne opreme vas med drugih čaka tudi kakovostna zavora za rolerje. Kljub ugodni ceni je zavora za rolerje izjemno zanesljiva in zagotovi optimalno varnost. Za konec naj omenimo še veliko izbiro distančnikov, vijakov za podvozje in kolesa ter zapiral. Vabljeni!

Več o freestyle skiroju:www.vsi.si/b2ms/freestyle-skiro

LONGBOARD TRGOVINA

PRILAGODLJIVI OTROŠKI ROLERJI