Kotalke, otroške ali ženske - še vedno priljubljen pripomoček

Kotalke sodijo med športno opremo, ki ne gre nikoli zares iz mode. Čeprav nanje v določenih obdobjih nekoliko pozabimo, pa se slej ali prej vrnejo v vsem svojem sijaju. Posute s ščepcem nostalgije, a v novi, modernizirani obliki. Tudi sami razmišljate o nakupu? V spletni trgovini B2MS vas čakajo različni modeli, med katerimi boste zagotovo našli kotalke - otroške ali za ženske - v katere se boste zaljubili na prvi pogled ...

NUDIMO TUDI ŽENSKE KOTALKE

Rolerji ali kotalke - kaj je bolj smiselno izbrati?

Morda niste povsem prepričani, ali bi bili za vas oziroma vašega otroka primernejši rolerji ali kotalke? Pri začetnikih so načeloma boljša izbira slednje - zaradi dodatnih kolesc ni težav z lovljenjem ravnotežja, posledično pa je mogoče precej hitro usvojiti osnovne spretnosti. Seveda pa to nikakor ne pomeni, da gre za športni pripomoček, ki bi bil primeren zgolj za začetnike oz. kot vmesna stopnja. Čeprav že dobro obvladate rolanje in izvajate drzne trike, lahko še vedno uživate v kotalkanju, ki je povezano s prav posebno radoživostjo in sproščenostjo. Za nekaj hipov se preselite nazaj v svoje otroštvo ali pa tja »povabite« svojo hčerko ali sina.

Prilagodljive različice - otroške kotalke, rolerji in drsalke

Če še vedno niste odločeni, kateri pripomoček bi bilo najbolje izbrati, pa je tu še ena možnost, t. i. prilagodljive kotalke, ki se lahko hitro prelevijo v rolerje/drsalke. Tako imate pravzaprav kar tri različne pripomočke v enem samem. Večinoma so to sicer otroški modeli, ki jih boste našli tudi v naši spletni trgovini. Podvozje boste zamenjali izredno hitro in preprosto, zgolj z dvema vijakoma, zato »preobražanje« tega prilagodljivega pripomočka ne bo nikakršna težava. Dodatna prednost je še, da je mogoče prilagajati velikost čevlja. Izbirajte med velikostmi 26-29 (17,5-18,6 cm), 30-33 (19,5-21,5 cm) in 34-37 (21,5-24,0 cm). Čevelj bo torej rastel skupaj z otrokom, zato to nikakor ne bo pripomoček, ki bi bil uporaben eno samo sezono. Nakup prilagodljivih otroških kotalk se torej vsekakor splača.

Kotalke za umetnostno drsanjeUgodna cena kotalk

Kotalke za umetnostno kotalkanje atraktivnega videza

Pri deklicah je še posebej pomembno, da so športni pripomočki čim bolj estetsko dovršeni. To velja še toliko bolj, če iščete kotalke za umetnostno kotalkanje - šport, ki se je razvil iz umetnostnega drsanja. V naši ponudbi boste našli posebne ženske in otroške modele z bleščicami ipd. Običajno ogromno navdušenja požene model SH NESSIE DISCO (otroške in za ženske, od številke 33 pa vse do 42). Njihov dizajn je zasnovan izjemno domišljeno. Zaradi uporabe posebne tkanine, narejene iz biserov, se ob opazovanju zdi, da se spreminjajo barve. Za piko na i poskrbijo vezalke, ki so bile natisnjene z uporabo digitalne tehnologije, in transparentna kolesa, v katera so bile vstavljene bleščice. To pa niso le izjemno lepe, ampak prav tako izjemno udobne kotalke. Dodatna zaščita v predelu gležnja, ki je pogosto še posebej izpostavljen, pa jih dela zelo varne.

Kakovostne kotalke, cena pa dostopna

Naš cilj je, da svojim kupcem ponudimo tako kvalitetne kot ugodne kotalke. Cena kotalk, ki je razvidna ob posameznem artiklu v naši spletni trgovini, je zato zelo dostopna. Podobnemu načelu sledimo pri vseh izdelkih: skiroji (klasični in freestyle za izvajanje trikov), deske (longboard in skateboard), oprema za floorball, namizni tenis, nogomet in košarko ter še veliko več. Seveda nismo pozabili niti na vso potrebno zaščitno opremo (ščitniki, čelade itn.), saj verjamemo, da mora biti pri vsakem športu najprej poskrbljeno za varnost. Izbira je izjemno pestra, spletno nakupovanje pa je praktično, saj zlahka primerjate lastnosti podobnih artiklov in izberete opremo, ki je zares idealna za vas. Večina naših izdelkov je sicer proizvod priznanega proizvajalca Tempish. Gre za znamko, ki je prepričala že številne športne navdušence, celo tiste najbolj izkušene.

ROLERJI ZA OTROKE