Svetovanje in izris kuhinje po vašem okusu

Svetovanje in izris kuhinje z aparati vam v salonu GA kuhinj nudimo ob vsakem nakupu tehnološko napredne moderne kuhinje. S pomočjo natančnega 3D izrisa kuhinje po meri si boste lažje predstavljali kam postaviti udobne kuhinjske stole in masivne mize za jedilnico ter drugo opremo. Tak izris nam omogoča, da opremo prilagodimo vašim osebnim željam in predstavam ter vam tako zagotovimo sanjsko moderno kuhinjo. Če želite adaptirati svojo kuhinjo, se le oglasite v našem salonu, kjer boste zagotovo našli kaj po svojem okusu!

3D izris kuhinje po meri

Natančen izris kuhinje po meri

Pred vsakim nakupom stranki vselej nudimo tudi strokovno svetovanje in izris kuhinje po naročilu, kar olajša predstavo končnega izgleda moderne kuhinje po meri. V našem salonu lahko torej izbirate med raznolikimi dizajni kuhinjskega pohištva, zato si le oglejte naš pester katalog! Moderne kuhinje vselej prilagodimo vaši prostorski razporeditvi, osebnim željam ter estetskim preferencam, zato nikar ne omahujte, temveč nas le obiščite v našem salonu, kjer smo vam vselej na voljo tudi za dodatno svetovanje in 3D izris kuhinje po meri!

Visoko kakovostne moderne kuhinje

Se odločate za nakup nove moderne kuhinje, pa ne veste kaj bi najbolje ustrezalo vašim prostorom? V GA kuhinje vam nudimo brezplačen izris kuhinje po naročilu, poleg tega pa vam lahko izbrano kuhinjsko pohištvo tudi dostavimo in zmontiramo. V našem salonu lahko izbirate med raznolikimi dizajni kuhinjskih stolov, okroglih miz za jedilnico, naprednih kuhinjskih nap ter drugega vrhunskega kuhinjskega pohištva. Pri vsakem nakupu kuhinje z otokom ter drugih modelov modernih kuhinj pa vam zagotavljamo tudi večletno garancijo! Zaupajte nam in našim večletnim izkušnjam ter si privoščite vrhunsko kuhinjsko opremo.