Akcija kuhinj - preverite kuhinje v akciji in prihranite


Akcija kuhinj, v kateri lahko zamenjate staro kuhinjo za novo - prejmite 50% popust na novo kuhinjo, h kateremu priračunamo tudi dodaten popust, ki je odvisen od starosti vaše kuhinje. Preverite kuhinje v akciji in si zagotovite prihranek pri nakupu nove kuhinje. Vas zanima, kje? V GA+ kuhinje, kjer vam z akcijo kuhinj omogočamo velik prihranek pri nakupu nove kuhinje, hkrati pa vam dajemo priložnost, da se znebite tudi stare kuhinje! Odločite se za izris kuhinje na domu in si tako zagotovite kvalitetno kuhinjo, s katero boste zadovoljni še vrsto let po nakupu.

kuhinje v akciji


Kuhinje v akciji in odprodaja eksponatov


Kuhinje v akciji ne predstavljajo le odlične priložnosti za prihranek, temveč gre tudi za kvalitetno izdelane kuhinje, ki so popolnoma funkcionalne in zares vredne nakupa. Ob nakupu kuhinje vam nudimo kar 5 let brezskrbnosti, strokovno svetovanje s strani prijaznih in izkušenih prodajalcev ter brezplačen izris v salonu ali na vašem domu. Vse to in še več z akcijo kuhinj. Ob preverjanju kuhinj v akciji nas povprašajte tudi o idejah za kuhinje.

PONUJAMO TUDI IZRIS KUHINJE NA VAŠEM DOMU!


Akcija kuhinj staro za novo


Akcija kuhinj staro za novo je odlična tudi zato, ker vam nudi možnost, da se na preprost način znebite stare kuhinje in si tako zagotovite novo. V katalogu kuhinj si lahko ogledate različne modele kuhinj in si tako oblikujete jasno predstavo o tem, kakšne kuhinje si želite, saj bo tako tudi odločitev o nakupu precej lažja. Če pa boste ob nakupu izkoristili še akcijo kuhinj, potem zadovoljstvo in prihranek zares nista vprašljiva!

akcija kuhinj