Kuhinje po meri za vsak dom

 

Kuhinje po meri, ki natanko ustrezajo vašim potrebam in željam, so odlična izbira za dom, ne glede na vrsto in velikost bivalnih prostorov. Kuhinja je srce doma, prostor, kjer preživimo veliko časa, zato jo moramo skrbno izbrati. Alples poskrbi, da za kuhinje po meri cena ne bo previsoka, kvaliteta pa izjemna. Ne glede na to, kakšen stil vam ustreza  moderen ali klasičen  izdelava kuhinje po meri omogoča, da se lahko popolnoma prilagodimo vašim zamislim. Naše pohištvo si lahko ogledate v številnih salonih po Sloveniji (Ljubljana, Kranj, Novo Mesto ...) in tujini. Z veseljem vam bomo prisluhnili in svetovali.

 Kuhinja po meri akcija

VEČ O OTROŠKIH SOBAH


Želite kuhinjo vaših sanj? Naročite kuhinjo po meri


Skupaj bomo ustvarili funkcionalno kuhinjo, ki vam bo dolgo in dobro služila. Izdelava kuhinj po meri je naša specialiteta, ki jo odlično obvladamo. Cena bo postavljena pošteno, saj nas vodi velika odgovornost do strank. Čeprav gre za izdelavo po meri Novo mesto, bodo cene konkurenčne, vaša kuhinja pa unikatna. Izbirate lahko iz širokega nabora kuhinjskih elementov, ki jih odlikujejo kakovostni materiali, vgrajeno okovje in sistemi blaženja. Vse to kuhinji zagotvalja dolgo življenjsko dobo in visoko kvaliteto, pa tudi udobje in varnost. Najsi gre za majhno kuhinjo z osnovnimi elementi ali pa prostorno kuhinjo z otokom  pri Alplesu dobite kuhinjo po meri, ki bo zadovoljila in celo presegla vaša pričakovanja. Izdelava kuhinj po meri Kranj, Novo Mesto ali katero drugo mesto, smo blizu.


Naši predlogi za kuhinje po meri

 

Naj vam povemo o naših štirih osnovnih stilih kuhinj, iz katerih lahko po ugodni ceni ustvarite svojo kuhinjo po meri. Kuhinja Urbana ima čiste linije ter je nekako brezčasna. Njen sodobni videz krasi izdelava, ki je preplet lesa in barvnih lakiranih površin, narave in urbanosti. Nadalje se lahko odločite za izdelavo kuhinjo po meri Natura, klasično kuhinjo z zaobljenimi elementi v topli češčnjevi barvi. Mehkoba in domačnost sta glavni lastnosti te izbire. Potem sta tu še Start in Laguna, vsaka izjemna na svoj način.  Več na naši spletni strani: http://www.alples.si/furniture/kuhinja-start/
Kuhinja po meri akcija Kranj

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
kuhinje po meri, kuhinje po meri cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA