Prevod - angleški, hrvaški, italijanski in nemški prevod ter lektoriranje

Slovensko-angleški ali angleško-slovenski prevod

Slovensko-angleški, pa tudi angleško-slovenski prevod opravijo vrhunski prevajalci, ki dobro poznajo vse posebnosti angleškega in slovenskega jezika. Enotna cena za slovensko-angleški prevod oz. angleško-slovenski prevod je 33,33 € (cena ne vsebuje DDV-ja). Pri kombinacijah jezikov iz različnih cenovnih razredov se upošteva ceno jezika iz višjega cenovnega razreda. V ceno je vključeno lektoriranje. Cena velja na prevajalsko stran, ki vključuje 250 besed oziroma 1500 znakov.

Slovensko-hrvaški in hrvaško-slovenski prevod

Slovensko-hrvaški ter hrvaško-slovenski prevod se uvrščata v prvi cenovni razred. V obeh primerih poskrbimo za kakovostno prevajanje besedila v hrvaški oz. v slovenski jezik. Cena za slovensko-hrvaški prevod oz. hrvaško-slovenski prevod je 27,23 € plus DDV. V ceno je vključeno lektoriranje besedil. Cena pa prav tako velja za prevajalsko stran, ki šteje 1500 znakov brez presledkov.

Italijansko-slovenski ter slovensko-italijanski prevod

Italijansko-slovenski in slovensko-italijanski prevod - zaupajte vaše besedilo naši prevajalski agenciji. Cena za slovensko-italijanski oz. italijansko-slovenski prevod je 33,33 €, cena pa ne vsebuje DDV-ja. Lektoriranje pa je tako kot v prejšnjih primerih vključeno v ceno, zato ste lahko prepričani, da bo besedilo slovnično brezhibno.

Nemško-slovenski ali slovensko-nemški prevod

Nemško-slovenski in slovensko-nemški prevod - lektura, lokalizacija besedil za nemško-slovenski trg. Cena za standardni slovensko-nemški oziroma nemško-slovenski prevod je enaka kot v prejšnjem primeru, in sicer 33,33 € plus DDV.

Slovensko-hrvaški in hrvaško-slovenski prevod

Slovensko-hrvaški ali hrvaško-slovenski prevod je ravno zaradi bližine in sorodnosti jezika nekoliko manj iskan. Oba jezika se še razvijata, zato vlagamo veliko truda v ažurnost in strokovno izpopolnjevanje naših prevajalcev. Naša agencija poskrbi, da bo vaš hrvaško-slovenski ali slovensko-hrvaški prevod res kakovosten. Ponujamo tudi lektoriranje, sodne prevode in tolmačenje v hrvaški jezik.

Prevod besed v nemški jezik in lektoriranje

Slovensko-nemški prevod je, podobno kot slovensko-italijanski, zelo pogost zaradi bližine obeh držav. Sodelujemo z mnogimi podjetji iz regije in njihovo zadovoljstvo je za nas največje priznanje. Izkoristite naše vrhunske storitve tudi vi! Vse naše prevajalske storitve utirajo pot dobremu gospodarskemu in kulturnemu sodelovanju.

Prevajalska agencija Alkemist - vaš partner za strokovno, hitro in cenovno dostopno prevajanje.