Rele 220V in releji z različnimi oznakami

Rele je elektromagnetno stikalo, ki električni tok krmili skozi magnetni navitje, pri čemer sta krmilni in močnostni tokokrog galvansko ločena. V praksi kombinacijo relejev in stikal imenujemo kar kontaktorji. Releje si lahko ogledate na naši spletni strani v pdf datoteki, kjer boste videli, kaj imamo v ponudbi. Rele je lahko različnih vrst. Poznamo časovni rele, logični, termoregulacijski, vtični rele in Zelio Control releje. V podjetju Telmak d. o. o. vam ponujamo najbolj kakovostne produkte s področja elektromaterialov. Prodaja relejev in ostalega elektromateriala pa ni vse, kar vam ponujamo. Z veseljem vam bomo tudi pomagali s strokovnimi nasveti in vam razložili, kaj pomenijo oznake na relejih.

Rele 220V in ostali releji v naši ponudbi in pdf datoteki

Ponujamo vam različne releje, tudi rele 220V, ki je pogosto uporabljena in dobro prodajana elektronska naprava, in ostale releje, ki so opremljeni s svojimi oznakami. Rele je vsestranska naprava, ki nam omogoča preklapljanje s časovno zakasnitvijo in je zelo uporabna v različnih panogah. Rele tako lahko srečamo v industriji, strojegradnji, energetiki itd. Njegova uporaba je vsestranska, zato lahko v naši ponudbi najdete različne releje in izberete tisti rele, ki ga potrebujete. Vse informacije o relejih si lahko preberete v pdf datoteki, ki jo boste našli na naši spletni strani. Za boljše razumevanje oznak pa vam lahko na pomoč priskočimo mi, saj imamo s prodajo in svetovanjem veliko izkušenj.

Rele 220V

Releji oznake pdf

Rele in delovanje

Vas zanima, kako deluje rele? Kontaktirajte nas. Odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri primernega releja. Pri tem se morate osredotočiti predvsem na namen uporabe oziroma način aplikacije. V naši ponudbi boste našli različne vrste relejev, med drugim tudi časovni rele. Časovni releji so lahko različni: eno funkcijski, več funkcijski, analogni, digitalni, vtični, rele za panel in ostali. Tovrstni releji omogočajo vklapljanje in izklapljanje s časovnimi zamiki.

VEČ O NAPAJALNIKIH 24V >>>