Releji 12V in prodaja ostalih vrst relejev različnih oznak

Releji 12V in ostale vrste relejev lahko v podjetju Telmak d. o. o. dobite po zelo ugodni ceni. Naše podjetje se ukvarja s prodajo relejev 12V in ostalih relejev ter elektro materiala oziroma elektrotehničnega blaga. Ponujamo vam različne vrste elektrotehničnega materiala za delo v industriji različnih blagovnih znamk, med katerimi je tudi Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Pizzato, Rittal, Kabeltec itd. Smo glavni distributer za Schneider Eletric, našo ponudbo elektro materiala ostalih priznanih blagovnih znamk pa si lahko ogledate na naši spletni strani. Vse informacije o relejih 12V in ostalih relejih so vam na voljo na naši spletni strani, in sicer v obliki pdf datotek. Tam boste našli vse informacije o relejih 12V, oznakah relejev in vrstah relejev. Vabimo vas, da nas obiščete na sedežu našega podjetja v Logatcu, kjer vam pri nakupu relejev in ostalega elektro materiala nudimo tudi strokovno svetovanje.

Releji 12v

Releji: prodaja po ugodni ceni

Releji so elektromagnetna stikala, ki električni tok krmilijo skozi magnetno navitje. Kombinacijo relejev in stikal pa pogosto imenujemo kar kontaktorji. Na naši spletni strani boste našli pdf datoteke, kjer si lahko preberete vse o oznakah relejev, katere vrste relejev poznamo itd. Izvedeli boste vse, kar morate vedeti, preden se odločite za rele, ki ga potrebujete. Naša ponudba je bogata, od releja 12V pa vse do releja 220V. Ponujamo pa vam tudi različne vrste relejev, kot je na primer časovni rele. Releje lahko razdelimo na časovne, logične, termoregulacijske, vtične in Zelio Control releje. Ponujamo pa vam tudi števce. Releji 12V in ostali releji v naši ponudbi so kakovostni in dostopni po zelo ugodni ceni. Poleg prodaje relejev pa vam nudimo še veliko več, ugoden cenik in ustrezno strokovno svetovanje. Obiščite nas, če potrebujete rele 12V ali ostali elektromaterial.

VEČ O ČASOVNIH RELEJIH >>>

Releji: vse, kar morate vedeti je v pdf katalogu na naši spletni strani

Releji so vsestranske naprave, ki nam omogočajo preklapljanje s časovno zakasnitvijo. Releji so zelo uporabljeni v različnih panogah, od energetike pa vse do strojegradnje. Njihova uporaba je praktično neomejena. Glede na to, kakšno vrsto releja potrebujete, lahko pri nas izberete ustreznega. Releji 12V in ostali releji so odporni na zunanje motnje in nihanje napajalne napetosti, pohvalijo pa se lahko tudi z dolgo življenjsko dobo. Če niste prepričani, kaj pomenijo oznake na relejih, vam bomo pri tem z veseljem pomagali z obrazložitvijo. Pri izbiri primernega releja 12V ali katerega koli drugega releja se moramo osredotočiti predvsem na namen uporabe. Pri tem vam lahko pomagamo v podjetju Telmak d. o. o., kjer vam poleg prodaje ponujamo tudi strokovno svetovanje. Vse informacije o relejih pa si lahko preberete v pdf katalogu na naši spletni strani.

Releji oznake

Prodaja različnih vrst relejev po ugodni ceni

Glede na namen uporabe oziroma način aplikacije morate izbrati primerno vrsto releja. Pri tem vam lahko pomagamo mi. Poleg pdf kataloga, ki smo jo pripravili za vas na naši spletni strani, vam bomo pri izbiri releja z veseljem pomagali. Tudi če imate kakršnokoli vprašanje o elektro materialu iz naše ponudbe, smo tukaj za vas. Naša ponudba zajema različne vrste relejev, med drugim tudi časovne releje, ki so lahko različni: eno funkcijski, več funkcijski, analogni, digitalni, vtični, rele za panel itd. Omenjeni releji omogočajo vklapljanje in izklapljanje s časovnimi zamiki.

Releji Schneider Electric

Schneider Electric je vodilno podjetje na področju upravljanja energije, svojim uporabnikom pa ponuja kakovostne proizvode, rešitve in storitve s tega področja. V njihovem katalogu lahko najdete celotno ponudbo elektromateriala, med drugim tudi releje 12V in ostale releje. S svojimi inovativnimi rešitvami skrbijo za preoblikovanje industrije, svojim strankam pa pomaga pri povezovanju. Naše podjetje je zastopnik za Schneider Electric v Sloveniji, nudimo pa vam tudi tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če potrebujete kvalitetne releje in ostali elektromaterial, izberite kakovost, varčnost, zanesljivost in trajnost - izberite Schneider Electric.