Drobni elektromaterial prodajaTrgovina z elektromaterialom: prodaja drobnega elektromateriala v Sloveniji


Trgovina z elektromaterialom podjetja Telmak d. o. o. vam ponuja najboljšo ponudbo elektro materiala v Sloveniji po ugodnih konkurenčnih cenah. Ukvarjamo se s prodajo elektromateriala priznanih blagovnih znamk, nudimo pa vam tudi vso tehnično podporo na področju elektro materialov. Smo družinsko veleprodajno trgovsko podjetje in v naši trgovini z elektromaterialom lahko dobite ves elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Med drugim smo že od leta 1991 glavni distributer za Schneider Electric, pri nas pa lahko dobite tudi drobni elektromaterial ostalih proizvajalcev, kot so Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Ob nabavi opreme v naši trgovini z elektromaterialom vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi katalog elektromateriala.


Drobni elektromaterial Schneider Electric


Podjetje Schneider Electric je vodilno podjetje na področju upravljanja energije, ki svojim uporabnikom ponuja visoko kakovostne proizvode, rešitve in ostale storitve s tega področja. V katalogu na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo drobnega elektromateriala te priznane znamke. Z inovativnimi rešitvami podjetje Schneider Electric skrbi za preoblikovanje industrije, strankam pa pomaga tudi pri povezovanju. Ukvarjamo se z zastopstvom Schneider Electric v Sloveniji, nudimo pa vam tudi tehnično podporo na področju elektromaterialov. Izberite kakovost, varčnost, učinkovitost, zanesljivost in trajnost - izberite strokovnjaka za upravljanje z energijo Schneider Electric in se oglasite v naši trgovini z elektromaterialom.

Trgovina z elektromaterialom Telmak


Prodajni program blagovne znamke Schneider Electric


Predstavljamo vam naš prodajni program priznane blagovne znamke Schneider Electric, ki vključuje ves drobni elektromaterial za avtomatizacijo (grafični zasloni, releji, krmilniki - PLC krmilniki za komercialne stroje, PLC-PAC krmilniki za industrijske stroje, specializirani krmilniki), frekvenčnike in mehke zagone (mehki zagoni, enostavni pogoni, težji pogoni in specialni pogoni) , servo sisteme (servo pogoni in motorji, integrirani pogoni, krmilniki za servo pogone, linearno gibanje, koračni pogoni in motorji), napajalnike in transformatorje, varnostno opremo (ohišja in signalne enote), vse za detekcijo in RFID sisteme (končna stikala, tlačni senzorji in nadzor nivoja, bližinski in prisotnostni senzorji, senzorji za vid, kabelni seti in konektorji, RFID - identifikacija, ekoderji), krmljenje motorjev (nadzor in zaščita motorjev, ohiška, sistemi za upravljanje motorja, elektronski tokovni in termični releji, prenapetostni termični releji in termistorska zaščitna enota), električno distribucijo, inštalacijske sisteme in ostali drobni elektromaterial, kot so stikala in vtičnice, elektro omarice itd.


Elektromaterial: katalog drobnega elektromateriala na spletni strani


V trgovini z elektromaterialom podjetja Telmak d. o. o. lahko najdete različne izdelke za avtomatizacijo v industrijskih procesih. Naša ponudba je kakovostna in pestra, cena izdelkov pa konkurenčna cenam elektromateriala v Sloveniji. Vabimo vas tudi, da obiščete našo spletno stran, kjer si lahko natančneje ogledate našo ponudbo. Na spletni strani lahko najdete tudi katalog izdelkov, ki vam ponuja še več informacij o želenih izdelkih. Če imate o elektro materialu kakršnokoli vprašanje ali pa potrebujete pomoč pri izbiri, vas vabimo, da nas obiščete v naši trgovini z elektromaterialom ali pa nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!


Prodaja elektromateriala po konkurenčnih cenah


V Sloveniji je kar nekaj ponudnikov elektromateriala, vendar pa naša trgovina z elektromaterialom izstopa predvsem po kakovosti in raznolikosti ponudbe. Naša konkurenčna prednost je tehnična podpora in široko znanje in poznavanje elektro materiala za industrijo. Če se želite izogniti slabemu nakupu, obiščite našo trgovino z elektromaterialom. Elektro material potrebujejo različni poklici, od vzdrževalcev do stroje graditeljev. Če želite, da bo delo opravljeno kvalitetno in strokovno, potem potrebujete zares dober in kvaliteten elektromaterial, ki ga lahko dobite tudi v naši trgovini. Pred nakupom pa si ga lahko ogledate tudi v spletnem katalogu. Kakovostne proizvode imamo ves čas na zalogi, zato na dobavo ne bo potrebno nepotrebno čakanja. Cena elektromateriala v naši trgovini je ugodna in konkurenčna cenam v Sloveniji.

Rele Schneider: https://www.vsi.si/telmak/rele-schneider

VEČ O TRANSFORMATORJU

NAPAJALNIKI IN TRANSFORMATORJI