Časovni rele in ostala ponudba relejev 12v-220v

Časovni rele se uvršča med elektromaterial, namenjen pa je različni uporabi. Časovni rele je lahko enofunkcijski ali večfukcijski, poznamo pa tudi analogne, digitalne, vtične, releje za panel in še mnoge druge. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko veleprodajno podjetje, ki se ukvarja z distribucijo in prodajo elektrotehničnega blaga. Ponujamo vam kakovosten elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, med katere sodijo Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric, njihove releje pa lahko najdete tudi v našem prodajnem programu. Izbira relejev je pestra, med njimi so tudi releji 12v, rele 220v, časovni rele itd. V našem podjetju oziroma naši trgovini z elektromaterialom vam ob nabavi opreme nudimo tudi strokovno svetovanje. Ponudba časovnih in ostalih relejev je predstavljena v pdf datotekah na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o relejih.

Releji Schneider: kakovostni releji za različne aplikacije

Na področju upravljanja energije je podjetje Schneider Electric vodilno podjetje. Uporabnikom ponujajo kakovostne proizvode, rešitve in storitve s tega področja. V pdf katalogu relejev podjetja Schneider, ki ga lahko najdete na naši spletni strani, si lahko ogledate Schneider releje in njihove ostale produkte. Z inovativnimi rešitvami skrbijo za preoblikovanje industrije, strankam pa pomagajo tudi pri povezovanju. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo z zastopstvom Schneider Electric v Sloveniji, prav tako pa vam nudimo vso tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovostne časovne releje ali pa vas zanimajo tudi ostali releji, izberite najboljše releje Schneider. Izberite kakovost, varčnost, učinkovitost, zanesljivost in trajnost.

Časovni rele 12v

Časovni rele

Kaj so releji in kakšna je njihova uporaba?

Releji so elektromagnetna stikala, ki električni tok krmilijo skozi magnetno navitje. Kombinacijo relejev in stikal imenujemo konektorji. Releje, časovne in ostale releje 12v itd. si lahko ogledate v pdf datotekah na naši spletni strani. V naši ponudbi lahko najdete različne releje in ne samo časovni rele. Med njimi so tudi logični rele, termoregulacijski releji, vtični in Zelio Control releji. Časovni rele je zelo iskan in prodajan izdelek pri nas, deluje pa tako, da omogoča vklapljanje in izklapljanje s časovnimi zamiki. Časovni rele se ob vklopu krmilne napetosti vključi, izključi pa se po poteku nastavljenega časa. Kodirni vtič lahko nastavimo na zakasnitev vklopa, pri čemer se zakasnitev uporabi ob vklopu napajalne napetosti. Naprava se vključi po zakasnitvenem času.Časovni rele 12v lahko najdete tudi v naši ponudbi.

Časovni releji 12v in rele 220v

Časovni rele 12v je zasnovan za časovne dogodke v industrijski avtomatiki z odpiranjem in zapiranjem stikov pred, med in po določenem času. V grobem se časovni releji, ki so lahko releji 12v itd., delijo na releje, ki so montirani na DIN nosilce in so namenjeni vgradnji DIN tirnic v zaprtem prostoru, miniaturne vtične releje, ki so namenjeni priključitvi v vtičnice ter vgrajene časovne releje 12v, ki so namenjeni za montažo na sprednji ploščici in omogočajo uporabniku preprost dostop do nastavitev. Naša ponudba relejev je kakovostna in pestra, v njej se nahajajo tudi Schneider releji 12v, releji 220v in ostali releji.

Ugodna prodaja relejev z dolgo življenjsko dobo

Rele 12v in ostali releji, ki vam jih ponujamo v podjetju Telmak d. o. o., so izredno kakovosti in imajo dolgo življenjsko dobo. Releji iz naše ponudbe, vključno s časovnimi releji, so izredno odporni na zunanje motnje in nihanje napajalne napetosti. Naša ponudba zajema različne releje, ki so namenjeni zahtevnim in manj zahtevnim aplikacijam. Previdno pri izbiri releja, neustrezen časovni ali katerikoli drugi rele lahko povzroči veliko škode in nevšečnosti. Vse informacije o relejih lahko najdete v pdf datotekah, prav tako pa vam mi lahko pomagamo pri izbiri in nakupu.