Trgovina z elektromaterialom: katalog dostopen na spletni strani

Trgovina z elektromaterialom z nadpovprečno bogato izbiro kakovostnih izdelkov in s konkurenčnimi cenami – je to nekaj, kar iščete tudi sami? Potem ste na prave mestu. V podjetju oziroma trgovini Telmak iz Logatca svojim strankam že vrsto let ponujamo vrhunski, hkrati pa ugoden elektromaterial. Katalog z izdelki, ki jih ponuja naša trgovina, si je mogoče ogledati kar na spletu. PDF-dokument z natančnim opisom karakteristik boste našli ob vsakem posameznem izdelku, na voljo pa je še poseben katalog, v katerem so zbrani izdelki priznane znamke Schneider Electric. Našo trgovino s sedežem na Obrtniški ulici 2 v Logatcu lahko obiščete od ponedeljka do petka – od ponedeljka do četrtka je trgovina odprta od 7.00 do 15.30, ob petkih pa med 7.00 in 13.00. Tudi izven delovnega časa pa smo vam na voljo za svetovanje po telefonu. 

Prodaja elektromatriala

Na kaj morate paziti pri nakupu: je poceni elektromaterial zares varen?

Kot kupci se večkrat znajdemo pred dilemo: dati prednost ugodni ceni ali vrhunski kakovosti? Večkrat se žal izkaže, da zelo poceni elektromaterial ni najboljša izbira, saj je lahko v skrajnem primeru zelo nevaren, kar pomeni, da predstavlja tveganje tako za vas kot za naprave, v kombinaciji s katerimi ga nameravate uporabljati. Poleg tega pa ima sumljivo poceni elektromaterial pogosto krajšo življenjsko dobo, zato običajno na dolgi rok plačate precej več. Vse to pa še ne pomeni, da kvaliteta in zanesljivost nista združljivi z dostopnimi cenami. Naša prodaja elektromateriala temelji prav na združevanju kupcem prijaznega cenika in preverjene kakovosti. Oglejte si katalog naše trgovine  in se o tem prepričajte sami. 

Prodaja elektromateriala svetovno priznanih proizvajalcev

Osrednje mesto v ponudbi naše trgovine imajo že omenjeni proizvedi priznanega proizvajalca Schneider Electric, ki so zbrani v posebnem katalogu. Že vse od leta 1991, torej že skoraj 30 let, smo namreč glavni zastopnik in distributer omenjene znamke v Sloveniji, na kar smo izjemno ponosni. Hkrati naša prodaja elektromateriala vključuje še mnoge druge preverjeno kvalitetne znamke, kot so na primer Rittal, Kabeltec in Pizzato Electrica. Poleg tega pa je možen individualen dogovor za dobavo rezervnih delov za naprave številnih drugih proizvajalcev. Pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo, da vam priskrbimo natanko tisto, kar potrebujete. Ponosni smo na dejstvo, da smo trgovina z elektromaterialom, ki stavi na individualni pristop. Prisluhnemo željam in potrebam vsake stranke ter vam po potrebi pomagamo pri izbiri najustreznejšega izdelka.

Drobni elektromaterial

Večje naprave ali drobni elektromaterial – katalog ponuja pestro izbiro 

Iščete zelo specifičen elektromaterial? Katalog vas bo hitro prepričal, da smo ena najbolje založenih trgovin. Pri nas najdete grafične zaslone, krmilnike, releje in drugo opremo za avtomatizacijo industrijskih procesov, frekvenčne pretvornike (za mehke pogone ter za enostavne, težje in specialne zagone), varnostne detektorje, bližinske in prisotnostne senzorje, krmilno-signalne komponente (ohišja, signalne enote), elektro omarice, napajalnike, transformatorje ter še mnogo več. Seveda pa nismo pozabili niti na drobni elektromaterial. Katalog združuje izdelke za profesionalne mojstre in tiste, ki iščete predvsem manjše elemente za svoj dom, torej različen drobni elektromaterial (stikala, žice, vtičnice, varovalke, kabli itn.), ki ga niste uspeli najti v klasični trgovini ali pa vas kvaliteta ni prepričala.

Trgovina z elektromaterialom, kjer dobite brezplačen strokovni nasvet

Specializirana trgovina z elektromaterialom je vsekakor najboljša izbira, saj boste imeli v tem primeru strokovno pomoč pri nakupu, česar v običajni trgovini večinoma ni mogoče pričakovati. Kot že omenjeno, smo vam na razpolago tudi izven delovnega časa – številko, kamor nas lahko pokličete, boste našli na naši spletni strani. Če potrebujete kakršne koli dodatne informacije, ki jih niste uspeli najti v našem katalogu, bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Trgovina Telmak vam zagotavlja zanesljivo in varno uporabo, ne glede na izdelek, ki ga potrebujete. Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe!

Obiščite trgovino z elektromateriaom >>>