Elektro omara za notranjo uporabo z enostavno namestitvijo

zunanja elektro omaricaElektro omara je gradbeni element, na katerega je potrebno pomisliti že pri projektiranju in izvedbi novih projektov. Zagotavlja nam prostor, v katerega lahko vgradimo merilne in zaščitne električne naprave, ki jih lahko varno uporabljamo in zaščitimo pred neustreznimi vremenskimi razmerami samo z uporabo elektro omare. Notranje elektro omarice se, kot pove že samo ime, uporabljajo v notranjosti objektov, zaradi česar morajo biti preizkušene, ustrezati pa morajo tudi predpisanim standardom. Poznamo tudi zunanje elektro omare, ki ščitijo merilne in zaščitne električne naprave pred vremenskimi pojavi in drugimi vplivi iz okolja. Njihova namestitev je danes dokaj enostavna, prav tako pa zaradi izdelave iz kakovostnih materialov omogočajo popolno zaščito pred atmosferskimi vplivi.

Elektro omarice - notranje so lahko tudi vgradne

Notranje elektro omarice morajo biti prav tako izdelane iz kakovostnih materialov z dolgo življenjsko dobo. Danes so elektro omare na voljo v različnih dimenzijah in materialih, zato je lahko njihova izbira dokaj zahtevna. Osredotočimo se predvsem na njihovo odpornost na vplive iz okolja. Notranje elektro omarice boste našli tudi v ponudbi podjetja Telmak, v katerem vam nudimo konkurenčen cenik elektro omaric, ter spletni katalog z dimenzijami.

VEČ O NAPAJALNIKIH IN TRANSFORMATORJIH

elektro omara za varovalkeElektro omara je lahko samostoječa ali vgradna

Elektro omare so na trgu na voljo v različnih izvedbah, zato lahko izbiramo tudi med samostoječimi in vgradnimi. Po pomoč pri izbiri elektro omarice za varovalke se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja Telmak, ki vam bodo pri nakupu elektro omare z veseljem podali tudi svoje strokovno mnenje. Tako bo izbira pzagotovo preprostejša. Vabljeni pa ste tudi k ogledu naše ponudbe ostalega elektro materiala, kot so npr. releji, napajalniki, transformatorji in ostalo.