Elektro omarice: prodaja notranjih omaric za varovalke po ugodnem ceniku

Elektro omarice in ostala ponudba elektromateriala priznanih blagovnih znamk - prodaja po ugodnem ceniku. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko veleprodajno podjetje z elektrotehničnim blagom. Ponujamo vam kakovosten elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Že od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric, ukvarjamo pa se tudi s prodaja kakovostnega elektromateriala drugih priznanih blagovnih znamk. Če potrebujete kakovostno elektro omarico za varovalke ali notranjo elektro omarico, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Ob nabavi elektromateriala vam ponujamo tudi strokovno svetovanje.

PREVERITE PONUDBO ELEKTRO MATERIALA 

Prodaja elektromateriala priznanih blagovnih znamk

Naša ponudba elektromateriala je pestra in raznolika. Ukvarjamo se z zastopstvom, prodajo in tehnično podporo na področju elektromaterialov priznanih blagovih znamk. Med drugim boste v naši ponudbi našli tudi kakovostne elektro omarice, grafične zaslone, releje, krmilnike, frekvenčne in mehke zagone, servo sisteme, napajalnike in transformatorje, krmilno signalne komponente, varnostno opremo, RFID sisteme, končna stikala, senzorje, inštalacijske sisteme itd. Vse informacije o naši ponudbi elektro omaric in ostalih izdelkov lahko najdete na naši spletni strani, kjer se nahaja tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje o notranjih elektro omaricah za varovalke ali kateremkoli drugem produktu iz naše ponudbe. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

elektro omarice notranjeelektro omarice prodaja

Elektro omarice po ugodnem ceniku

Elektro omarice so sestavljene iz treh osnovnih delov, in sicer jih sestavljajo korito elektro omarice, vrata s tritočkovnim zapiranjem in elementi za pretokovno varovanje. Elektro omarice se med seboj razlikujejo glede na način vgradnje in material, iz katerega so elektro omarice izdelane. Pri izbiri elektro omarice je najbolj pomembno, da izberete elektro omarico, ki je izdelana iz kakovostnih materialov, kar pomeni, da bo vaša elektro omarica trpežna in odporna za dejavnike iz okolja. Naša ponudba zajema različne elektro omarice, med drugim lahko po ugodnem ceniku pri nas dobite elektro omarice za varovalke in notranje elektro omarice, ki jih lahko uporabljate na različne načine. Izberete lahko prostostoječe elektro omarice za varovalke ali pa takšne, ki se pritrdijo na drog. Prav tako pa lahko izberete vgradne notranje elektro omarice. Vabljeni tudi, da si ogledate ponudbo komandnih pultov, ki se uporabljajo za centralno upravljanje vseh vrst postopkov v industrijski dejavnosti.

Notranje elektro omarice lahko nabavite po ugodni ceni

V našem podjetju se zavedamo, da je elektro omarica pomemben gradbeni element, na katerega je potrebno misliti že pri samem projektiranju in izvedbi projekta. V elektro omarico vgradimo merilne in zaščitne električne naprave, v elektro omarico za varovalke pa varovalke. Notranje elektro omarice se uporabljajo v notranjih prostorih objektov, pri tem pa morajo zadostiti vsem predpisanim standardom in biti preizkušene pred uporabo. V naši ponudbi lahko po ugodni ceni dobite kakovostne elektro omarice. Primerno elektro omarico vam lahko pomagamo izbrati v našem podjetju, kamor se lahko pred nakupom obrnete po pomoč.

Različne vrste elektro omaric v ponudbi podjetja Telmak

Naša ponudba elektro omaric je pestra, zato smo prepričani, da boste našli, kar potrebujete. Ponujamo vam kakovostne notranje elektro omarice, samostoječe ali vgradne elektro omarice, elektro omarice za varovalke, priključne in razdelilne elektro omarice itd. Prodaja elektro materiala je pri nas zelo ugodna, o čemer priča tudi naš cenik. Oglejte si našo ponudbo v spletnih katalogih na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja vsak delovnik. Za vse informacije pa nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 01 756 41 23 ali pa nam pišete na elektronski naslov telmak@telmak.si.