Časovni rele (12-220 V) z zakasnjenim izklopom


Časovni rele nam omogoča vklapljanje oziroma izklapljanje s časovnimi zamiki. Poleg časovnih relejev boste v naši ponudbi našli različne releje. Releji so elektromagnetna stikala, ki električni tok krmilijo skozi magnetno navitje. Na spletni strani podjetja Telmak trgovsko podjetje d. o. o. si lahko ogledate različne vrste relejev, med drugim tudi časovni rele (12 V, 220 V) in časovni rele z zakasnjenim izklopom, logične releje, termoregulacijske, vtične in Zelio Control releje. V naši ponudbi pa so tudi števci. Vse elektronske elemente, vključno s časovnimi releji, ki so pri nas dostopni po ugodni ceni, si lahko ogledate v katalogu relejev (PDF datoteka). Podjetje Telmak trgovsko podjetje d. o. o. je družinsko podjetje z elektrotehničnim blagom. Ponujamo vam elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Ob nabavi časovnih relejev in ostalega elektrotehničnega materiala vam nudimo tudi strokovno svetovanje.


Časovni rele z zakasnjenim izklopom Telmak

Časovni rele cena

Časovni rele z zakasnjenim izklopom in vklopom: različna uporaba

Časovni rele uvrščamo med izredno prodajan elektro material, namen njegove uporabe pa je različen. Časovni rele je elektro komponenta, ki je zasnovana za časovne dogodke v industrijski avtomatiki z odpiranjem in odpiranjem stikov pred, med in po določenem časovnem obdobju. Obstajajo tri glavne vrste časovnih relejev: releji, ki so montirani na DIN nosilce, namenjeni so za vgradnjo DIN tirnice v zaprtem prostoru; miniaturni vtični releji, namenjeni za priključitev v vtičnice in vgrajeni releji, namenjeni za montažo na sprednji plošči in omogočajo uporabniku preprost dostop do nastavitev. Primeri uporabe časovnih relejev so: odpiranje avtomatskih vrat, alarm, osvetlitev v straniščih itd. Oglejte si našo ponudbo časovnih relejev in časovnih relejev z zakasnjenim izklopom, katerih cena je zelo ugodna.

Časovni rele 12 V, 220 V in ostali časovni releji

V naši ponudbi boste našli časovni rele 12 V, časovni rele 220 V in ostale časovne releje. Časovni releji so lahko enofunkcijski ali večfunkcijski, poznamo pa tudi analogne, digitalne, vtične, releje za panel in še mnoge druge. Vse informacije in pomoč pri izbiri vam nudimo v našem podjetju.

več o elektro OMARAh>>>