Napajalnik 24V, modularni, pasivni, ac dc in ostali napajalniki ugodno

Napajalniki in transformatorji so le del bogate ponudbe elektro materiala, ki smo ga za vas pripravili v podjetju Telmak d. o. o. Smo družinsko veleprodajno trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega blaga, med drugim tudi napajalnikov in transformatorjev. Ponujamo vam elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Smo glavni distributer za Schneider Electric, ponujam pa vam tudi izdelke in elektro material drugih priznanih svetovnih znamk. Poleg prodaje napajalnikov in transformatorjev ter ostalih izdelkov pa vam bomo z veseljem priskočili tudi na pomoč pri izbiri z našimi strokovnimi nasveti. Napajalniki vseh vrst (napajalniki 24V, modularni napajalnik, pasivni, ac dc in ostali) so pri nas dostopni po zelo ugodni ceni.

Napajalnik 24 V

Napajalnik 24V

Napajalnik 24V - naprava, ki je povsod okoli nas, pa tega sploh ne vemo

Napajalniki se nahajajo vsepovsod okoli nas pa se tega sploh ne zavedamo. Napajalnik je naprava, ki je sestavni del računalnika, brez katerega si danes življenja ne znamo predstavljati. Napajalnik je pravzaprav vrsta transformatorja. Naloga napajalnika, ki so mimogrede na voljo v različnih napetostih (24V itd), je pretvarjanje električnega omrežja v nižjo napetost, kar nam omogoča neprekinjeno rabo računalnika. Napajalnik zagotavlja kakovost izhodnega toka, ki je primeren za obremenitve združljive napajalne naprave. Če ne veste, kateri napajalnik potrebujete (modularni, pasivni, ac dc) in kakšno napetost (24V ali katero drugo), vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Ponujamo vam najboljše napajalnike in transformatorje priznane svetovne blagovne znamke po ugodni ceni.

Napajalnik naj ustreza vsem standardom

V podjetju Telmak d. o. o. lahko po ugodni ceni dobite različne vrste napajalnikov, ki ustrezajo vsem predpisanim standardom ter so zaščiteni pred nastankom kratkega stika. Pri izbiri napajalnika pozornost posvetite predvsem velikosti, integrirani zaščiti pred obremenitvijo ter stopnji stabilnosti izhodne energije.


VEČ O SERVO POGONIH IN MOTORJIH >>>