Časovni rele z zakasnjenim izklopom, rele 220v in 12v: ugodna cena relejev

Časovni rele in ostale vrste relejev lahko po ugodni ceni nabavite v podjetju Telmak. Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega materiala za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Med drugim smo tudi glavni distributer za Schneider Electric, nudimo pa vam tudi elektro material drugih priznanih blagovnih znamk. Naša ponudba relejev je pestra, med drugim lahko v njej najdete časovni rele 12v in časovni rele 220v, prav tako pa tudi časovni rele z zakasnjenim izklopom. Ob nabavi elektro materiala vam ponujamo tudi strokovno svetovanje. Vse informacije o časovnih in ostalih relejih ter ostalih proizvodih iz naše ponudbe lahko najdete na naši spletni strani, in sicer v spletnih katalogih. Na spletni strani pa boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo v čim krajšem času. Za vse informacije o časovnih relejih in ostalih izdelkih pa smo vam na voljo tudi na telefonski številki 01 756 41 23 ali na elektronskem naslovu telmak@telmak.si.

Časovni rele in ostala ponudba relejev

Naša ponudba relejev obsega naslednje produkte: časovni releji, logični releji, števci, termoregulacijski releji, vtični releji in Zelio Control. Releji so pravzaprav elektromagnetna stikala, ki električni tok krmilijo skozi magnetno navitje. Kombinacijo relejev in stikal pa imenujemo kontaktorji. Na naši spletni strani boste našli spletne datoteke, kjer si časovne in ostale releje lahko ogledate in izveste vse informacije o njih. Različne vrste relejev so namenjene različni uporabi. Če potrebujete kakovosten časovni rele 12v ali 220v ali morda časovni rele z zakasnjenim izklopom, potem zares ne smete spregledati naše ponudbe. Cena časovnih in ostalih relejev je ugodna. Prepričajte se sami.

Schneider Electric - kakovostni časovni releji po ugodni ceni

Schneider Electric je vodilno podjetje na področju upravljanja z energijo, ki uporabnikom nudi kakovostne produkte s področja elektromaterialov. Z inovativnimi rešitvami skrbijo za preoblikovanje industrije, strankam pa pomaga tudi pri povezovanju. Naša ponudba vsebuje tudi kakovostne časovne releje podjetja Schneider Electric. Če iščete kakovostne časovne releje in časovne releje z zakasnjenim izklopom, potem je naša ponudba kot nalašč za vas. Poleg ugodne cene časovnih relejev vam ponujamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri ustreznega časovnega ali kateregakoli drugega releja iz naše ponudbe.

Časovni rele 220včasovni rele 12v

Uporaba časovnega releja 12v ali 220v

Časovni rele je naprava, ki omogoča vklapljanje in izklapljanje s časovnimi zamiki. Glede na način oziroma namen uporabe ločimo različne časovne releje. Časovni rele je lahko enofunkcijski ali večfunkcijski, prav tako je lahko časovni rele analogen, digitalen, vtičen, časovni rele za panel itd. Časovni rele deluje tako, da se ob vklopu krmilne napetosti vključijo, po poteku nastavljenega časa pa izključijo. Kodirni vtič lahko nastavimo za zakasnitev vklopa, pri čemer se zakasnitev uporabi ob vklopu napajalne napetosti. Časovni rele se tako vključi po zakasnitvenem času. Ta vrsta releja se imenuje časovni rele z zakasnjenim izklopom. V naši ponudbi boste našli tudi časovni rele 12v in časovni rele 220v. Časovni rele je enostaven za uporabo, saj omogoča hitro in preprosto nastavitev.

Časovni rele z zakasnjenim izklopom in ostali releji

Časovni rele je del elektro materiala in je zasnovan za časovne dogodke v industrijski avtomatiki z odpiranjem in zapiranjem stikov pred, med in po določenem časovnem obdobju. V naši ponudbi lahko najdete različne časovne releje (12v, 220v, časovni rele z zakasnjenim izklopom itd.). V grobem obstajajo tri glavne vrste časovnih relejev: releji, montirani na DIN nosilce (namenjeni so za vgradnjo DIN tirnice v zaprtem prostoru), miniaturni vtični releji (namenjeni so za priključitev v vtičnice) in vgrajeni releji (namenjeni za montažo na sprednji ploščici in omogočajo uporabniku preprost dostop do nastavitev). Časovni rele je element, ki omogoča odpiranje avtomatskih vrat, vklop alarma, osvetlitev v straniščih itd. Oglejte si našo ponudbo časovnih in ostalih relejev, ki vam jih ponujamo po zelo ugodni ceni. Več na http://telmak.si/

PREVERITE TUDI OSTALA PONUDBO ELEKTRO MATERIALA