Transformator: prodaja trifaznih transformatorjev in napajalnikov 5v, 24v itd.

Transformator je, poenostavljeno, najbolj enostaven električni stroj. Gre za statično električno napravo, ki transformira oziroma spreminja električno energijo v energijo, in sicer električno energije ene izmenične napetosti in enega izmeničnega toka v električno energijo druge električne napetosti in drugega izmeničnega toka iste frekvence. Transformatorji se v grobem delijo na tri skupine. Poznamo električne transformatorje, ki prenašajo električno energijo, potem poznamo mali transformator, ki napaja elektronske naprave in posebne vrste transformatorjev, kot so na primer regulacijski, varilni in merilni transformator. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo s prodajo transformatorjev in napajalnikov ter ostalega elektromateriala.

Transformator cena


Oglejte si tudi katalog na spletni strani


Naša ponudba transformatorjev je dostopna tudi v Schneider Electric katalogu, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani. Tam lahko najdete več informacij in podrobnejše opise transformatorjev. Če potrebujete kakovosten elektromaterial po konkurenčni ceni, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Kateri transformator iščete? 5 Vali 24 V? Enofazni ali trifazni? Oglejte si našo ponudbo na spletni strani, v primeru kakršnihkoli vprašanj pa se lahko obrnete na naše zaposlene, ki vam bodo pri izbiri tudi ustrezno strokovno svetovali.


Ponudba transformatorjev in napajalnikov


Trifazni transformator 5vKot smo že omenili, je transformator električni stroj, ki spreminja električno energijo v električno, deluje pa na principu statične elektromagnetne indukcije. Gre torej za napravo, ki lahko transformira samo izmenične električne veličine. Transformator deluje preprosto: električno moč, ki jo na vhodu v transformator vložimo, dobimo tudi na izstopu iz transformatorja, če zanemarimo njegove izgube. Moč na obeh straneh ostane enaka, razlikujeta se lahko le napetost in tok. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo s prodajo elektromateriala, med katerim boste našli tudi transformatorje in napajalnike. Napajalnik je pravzaprav vrsta transformatorja (lahko so trifazni ali enofazni), ki je sestavni del računalnika. Naloga napajalnika je pretvarjanje električnega omrežja v nižjo napetost, kar nam omogoča neprekinjeno uporabo računalnika. Če iščete kakovosten trifazni transformator ali enofazni transformator ter napajalnik, izberite priznano blagovno znamko Schneider Electric. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektromateriala za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Že od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric, ponujamo pa vam tudi elektromaterial ostalih priznanih blagovnih znamk. Našo ponudbo enofaznih in trifaznih transformatorjev 5 V in transformatorjev 24 V ter napajalnikov si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi katalogi s podrobnejšimi informacijami.


Prodaja enofaznih in trifaznih transformatorjev Scheneider Electric


V naši ponudbi boste našli transformatorje priznane blagovne znamke Schneider Electric Phaseo ABT17, ABL6. Gre za enofazne transformatorje od 230 do 400 V in od 25 do 2500 VA. Omenjeni transformatorji so del serije Universal z močmi od 25 do 2500 VA in dvojnim navitjem. Tukaj je nekaj osnovnih lastnosti: pritrditev na omega letev (odvisno od modela) ali panel (vijačna), ozemljitev sekundarja z vtičnimi mostički (odvisno od modela), signalna svetilka LED, delovna temperatura do +60 °C, zaporedno/vzporedno ožičenje navitij sekundarja z vtičnimi mostički (odvisno od modela). Na voljo so tudi transformatorji iz serije Optimum range enojno navitje in serija Economy prav tako enojno navitje. Transformator iz naše ponudbe je enofazni in je primeren za različne aplikacije (preprosti stroji, transport, procesi, avtomobilska industrija, elektromagnetni ventili, kontaktorji itd.).


Enofazni in trifazni transformatorji in napajalniki


V ponudbi lahko najdete različne enofazne in trofazne transformatorje in napajalnike, ki so namenjeni širokem spektru aplikacij. Naš prodajni program zajema široko ponudbo transformatorjev in napajalnikov, ki ustrezajo vsem predpisanim standardom in so zaščiteni pred nastankom kratkega stika. Pri izbiri napajalnika in transformatorja je potrebno biti previden in izbrati primerno velikost, pozornost pa morate posvetiti tudi integrirani zaščiti pred obremenitvijo ter stopnji stabilnosti izhodne energije. Pri izbiri vam lahko tudi strokovno svetujemo. Kontaktirajte nas, če potrebujete kakovosten trifazni transformator 5 V ali 24 V. Z veseljem vam bomo pomagali.

ELEKTRO OMARICE

NADZOR IN ZAŠČITA MOTORJEV