Napajalniki 220vNapajalniki 220/12v različnih moči (400w itd.), modularni in ac dc napajalniki


Napajalniki so vrste transformatorjev in so sestavni del vsakega računalnika. Naloga napajalnika je, da pretvarja električno omrežje v nižjo napetost, kar nam omogoča neprekinjeno uporabo računalnika. V podjetju Telmak d. o. o., družinskem podjetju, se ukvarjamo s prodajo elektrotehničnega blaga. Ponujamo vam kakovosten elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. V prodajnem programu imamo tudi transformatorje in napajalnike Schnider Electric, med njimi tudi modularne napajalnike in ac dc napajalnike 220 V/12. Napajalniki so na voljo v različnih močeh (400 W itd.). Pri izbiri primernega napajalnika vam lahko tudi ustrezno svetujemo, saj vam ponujamo, poleg kakovostnega elektromateriala, tudi vso tehnično podporo na področje elektromaterialov.


Napajalniki različnih vrst


Če iščete kakovostne napajalnike različnih vrst in moči (napajalnik 400 W itd.), potem je naše podjetje prava izbira za vas. Ponujamo vam izredno kvalitetne napajalnike, tudi modularne napajalnike priznane blagovne znamke Schneider Electric. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko v katalogu napajalnikov in transformatorjev pridobite vse informacije, ki vas zanimajo. Osnovna naloga napajalnika je pretvarjanje napetosti električnega omrežja, ki jo pretvarja v nižjo napetost, ki je direktno povezana v komponente računalnika. Če potrebujete modularni napajalnik, si oglejte našo ponudbo. Modularni napajalniki so zelo priljubljeni, saj to pomeni, da lahko iz njega izključimo vse nepotrebne kable. S tem si lahko poenostavimo urejanje kablov, saj s pomočjo modularnega napajalnika lahko uporabimo samo tiste, ki jih zares potrebujemo. Modularni napajalniki imajo tako pozitivne kot negativne lastnosti, ena izmed negativnih je, da vsak priklop zmanjšuje učinkovitost. Proizvajalci, kot je na primer Schneider Electric, pa so izboljšali svoje konektorje, zato so izgube minimalne. Pri izbiri napajalnika, tako modularnega kot ac dc napajalnika 220 V/12 V morate biti zelo pozorni. Predvsem je pomembno, da izberete napajalnik, ki ima primerno moč (400 W ali druge). Moč novega napajalnika ne sme biti manjša od moči starega napajalnika. Če potrebujete pomoč pri izbiri primernega napajalnika, vas vabimo, da nas obiščete ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Modularni napajalniki 400wPonudba napajalnikov Schneider Electric


V naši ponudbi lahko najdete različne eno in trifazne napajalnike. Phaseo ABL7, ABL8 so regulirani stikalni napajalniki za tokove od 0,3 do 40 A za industrijsko uporabo. Lastnosti teh modularnih in optimalno prilagojenih napajalnikov za enofazno napajalno napetost (100 do 240 V) so: izhodna napetost 5, 12, 24, 48 V in 7-145 W, izredno majhna velikost, širok razpon napetosti, pritrditev z vijakom ali na omega letev. To je nova generacija univerzalnih napajalnikov s širokim območjem uporabe, ki prinaša številne nove funkcije in ponuja še več storitev za uporabnika z genialnimi funkcijskimi enotami. Ti modularni in optimalno prilagojeni napajalniki so zasnovani za preproste stroje ter načine uporabe, še posebej pa je cenjena njihova izredno majhna velikost. Uporabljajo se pri preprostih strojih, transportu, procesih, avtomobilski industriji, garažnih vratih itd.


Ostala ponudba


V naši ponudbi lahko najdete tudi močnejše napajalnike, kot so napajalniki Phaseo ABL8, neregulirani napajalniki z usmernikom in filtrom za tokove od 0,5 do 60 A. Napajalniki z usmernikom in filtrom se uporabljajo za napajanje tokokrogov, ki ne zahtevajo regulacije izhodne napetosti. Preprosta in preizkušena tehnologija ponuja bistveno podaljšano življenjsko dobo. Z novo ponudbo prinašajo napajalniki Phaseo preprostost in robustnost, ki jo potrebujete za svoje načine uporabe. V prodajni program smo uvrstili tudi enofazne napajalnike ABL1, regulirane stikalne napajalnike za tokove od 2,5 do 10 A za stroje s ponavljanjem obremenitve. Namenjeni so preprostim in zahtevnim aplikacijam (dvigala, zasloni, tekoče stopnice, avtopralnice, prehrambna industrija itd.)


Ac dc napajalniki in ostali napajalniki so kakovostni in ugodni

V našem podjetju lahko po konkurenčni ceni nabavite različne vrste napajalnikov, tudi ac dc napajalnike, ki ustrezajo vsem predpisanim standardom ter so zaščiteni pred nastankom kratkega stika. Pri izbiri napajalnika pozornost posvetite predvsem velikosti, integrirani zaščiti pred obremenitvijo ter stopnji stabilnosti izhodne energije.

Več o časovnih relejih:https://www.vsi.si/telmak/casovni-releji

ELEKTRO OMARICE ZA VAROVALKE

VARNOSTNI DETEKTORJI