Elektromaterial: prodaja elektromateriala v trgovini po konkurenčni ceni!

Elektromaterial priznanih proizvajalcev vam je na voljo v podjetju Telmak d. o. o. Smo družinsko veleprodajno trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega blaga. Naša trgovina z elektromaterialom je dobro založena, kar pomeni, da imamo vedno veliko proizvodov na zalogi. Ponujamo vam kakovosten elektromaterial za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, kot so Schneider Electric, Eaton, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Že od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric v Sloveniji, vendar pa lahko pri nas dobite tudi visokokakovosten elektromaterial ostalih priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu opreme v naši trgovini z elektromaterialom vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Ponudbo posameznih proizvajalcev si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer vam je na voljo katalog elektromateriala. Cena je pri nas konkurenčna, trgovina pa bogato obložena. Prepričani smo, da boste pri nas našli najboljše rešitve za vas.

elektromaterial prodaja

Schneider Electric elektromaterial

Na področju upravljanja z energijo je omenjeno podjetje vodilno podjetje. Svojim uporabnikom ponujajo kakovostne proizvode, rešitve in storitve s tega področja. Gradbene rešitve, nafta in plin ter pametna mesta so le ene izmed rešitev priznane blagovne znamke. V Schneider Electric katalogu lahko najdete vso ponudbo elektromateriala priznane blagovne znamke. Z inovativnimi rešitvami omenjeno podjetje skrbi za preoblikovanje industrije, strankam pa pomaga tudi pri povezovanju. Katalog vam ponuja vpogled v širok asortima njihovih izdelkov, dostopen pa je tudi vam, in sicer brezplačno. Obiščite našo spletno stran in si ga oglejte. Nato pa se odpravite do nas. Naša trgovina z elektromaterialom se nahaja le nekaj kilometrov od Ljubljane. Poleg prodaje elektromateriala vam nudimo tudi tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovost, varčnost, učinkovitost, zanesljivost in trajnost, potem je najboljša odločitev za vas izbira strokovnjaka za upravljanje z energijo Schneider Electric.

Proizvodi proizvajalca Shneider Electric

V prodajni asortima našega podjetja smo uvrstili kakovostne in zanesljive izdelke omenjenega proizvajalca, ki se ponašajo z brezhibnim delovanjem in dolgo življenjsko dobo. V ponudbi so izdelki za avtomatizacijo (grafični zasloni, releji, krmilniki), frekvenčniki in mehki zagoni (enostavni, težji in specialni pogoni), Servo sistemi, napajalniki in transformatorji, krmilno signalne komponente, varnostna oprema, izdelki iz kategorije detekcija in RFID sistemi, krmiljenje motorjev, vse za nadzor in zaščito motorjev, različna ohišja, sistemi za upravljanje motorja, elektronski tokovni releji, elektronski termični releji, prenapetostni termični releji, termistirska zaščitna enota, električna distribucija, inštalacijski sistemi in elektro omarice. Katalog elektromateriala je dostopen na spletni strani, za več informacij pa se obrnite na zaposlene v naši trgovini z elektromaterialom, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Proizvajalec Rittal ponuja standardna ohišja incelovite sistemske rešitve

Rittal izdelki zagotavljajo podlago za “Rittal - The System”. Zahvaljujoč modularni sistemski arhitekturi se lahko Rittal rešitve natančno prilagodijo vašim potrebam in zahtevam. Povsem individualne, prilagojene zahtevam vašega podjetja in stroki neposredno iz Rittalovegastandardnega prodajnega programa. Več informacij o elektromaterialu Rittal so vam na voljo v generalnem katalogu na spletni strani.

elektromaterial katalog

Prodaja elektromateriala po konkurenčni ceni

Zavedamo se, da je konkurenca na področju elektromaterialov tudi v Sloveniji zelo velika, zato smo za vas pripravili odlično ponudbo elektromateriala priznanih proizvajalcev. V naši trgovini z elektromaterialom imamo na zalogi veliko elektro materiala, ki ga dostavljamo po celi Sloveniji. Z mislijo na to, da je kakovosten material za avtomatizacijo v industriji težko najti, smo se odločili, da na enem mestu zberemo vse potrebno za to. Naši strokovni sodelavci so na področju elektro materialov zelo dobro strokovno podkovani in imajo ogromno izkušenj, zato vam bodo znali odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam tudi strokovno svetovati pri izbiri. Več informacij o sami ponudbi lahko dobite na naši spletni strani ali pa v trgovini, ki se nahaja v neposredni bližini Ljubljane. Na voljo smo vam tudi preko telefona ali elektronske pošte.

OBIŠČITE TRGOVINO Z ELEKROMATERIALOM