Trgovina z elektromaterialom in ogled izdelkov v katalogu!

Elektromaterial oziroma elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk vam ponujamo v podjetju Telmak d. o. o. Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega blaga oziroma kakovostnega elektromateriala. Smo zastopniki mnogih priznanih blagovnih znamk, med drugim smo že od leta 1991 glavni distributer za Schneider Electric, nudimo pa vam tudi kakovosten elektromaterial drugih priznanih blagovnih znamk, kot so Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Ob nakupu elektromateriala iz naše ponudbe oziroma v naši trgovini z elektromaterialom vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Cene elektromateriala so konkurenčne, kakovost pa zagotovljena. Vabimo vas, da obiščete tudi našo spletno stran, kjer boste našli tudi spletni katalog izdelkov iz naše ponudbe.

Kvaliteten elektromaterial

Schneider Electric - priznani proizvajalec elektromateriala

Schneider Electric je vodilno podjetje na področju upravljanja energije. Svojim uporabnikom ponuja kakovostne proizvode, rešitve in storitve s tega področja. Gradbene rešitve, nafta in plin ter pametna mesta so le ene od rešitev te priznane blagovne znamke. V naši trgovini z elektromaterialom boste našli veliko kakovostnih izdelkov omenjenega proizvajalca. V Schneider Electric katalogu si lahko tudi ogledate njihove izdelke. Priznan proizvajalec z inovativnimi rešitvami skrbi za preoblikovanje industrije, strankam pa pomaga pri povezovanju. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo z zastopstvom Schneider Electric v Sloveniji, ponujamo pa vam tudi tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovosten elektromaterial po konkurenčni ceni, izberite Schneider Electrics, ki ponuja kakovost, varčnost, učinkovitost in trajnost. Ponudba, ki jo najdete v katalogu, kakor tudi v naši trgovini z elektromaterialom, zajema izdelke iz naslednjih kategorij: avtomatizacija, frekvenčniki in mehki zagoni, servo sistemi, napajalniki in transformatorji, krmilno signalne komponente, varnostna oprema, detekcija in RFID sistemi, krmljenje motorjev, električna distribucija, inštalacijski sistemi in elektro omarice.

Trgovina z elektromaterialom - kakovostna in raznolika ponudba

V naši trgovini z elektromaterialom lahko najdete različne proizvode različnih priznanih proizvajalcev elektromateriala. V ponudbi se nahajajo tudi izdelki proizvajalca Rittal. Rittal izdelki zagotavljajo podlago za Rittal - The System. Zahvaljujoč modularni sistemski arhitekturi se lahko Rittal rešitve natančno prilagodijo vašim potrebam in zahtevam. Povsem individualne, prilagojene zahtevam vašega podjetja in stroki neposredno in Rittalovega standardnega prodajnega programa. Njihovo ponudbo si lahko prav tako ogledate v spletnem katalogu. V naše prodajnem programu elektromateriala boste našli tudi kable, vodnike in konektorje.

Trgovina z elektromaterialom Telmak

Elektromaterial proizvajalcev Kabeltec in Pizzato Elettrica

Proizvajalec Kabeltec je globalno podjetje na področju kablov, živ in posebnih kablov. Ponujajo kakovosten elektromaterial in individualne rešitve za industrijo in trgovino. S široko paleto preverjenih izdelkov in storitev, kot so visoko zmogljivi kabli, vodniki in posebne ter kompleksne sistemske rešitve, je Kabeltec prisoten po vsem svetu. Ne spreglejte tudi naše ponudbe proizvajalca Pizzato Elettrica. Gre za vodilne evropske proizvajalce na področju pozicijskih stikal, varnostnih naprav, dvižnih naprav, nožnih stikal in mikro stikal. Obiščite našo trgovino z elektromaterialom, kjer si lahko celotno ponudbo ogledate.

Elektromaterial - prodaja po ugodnih cenah

Nakup elektromateriala se bo v naši trgovini z elektromaterialom sigurno izplačal. Ne le, da vam ponujamo konkurenčne cene elektromateriala, nudimo vam tudi vso tehnično podporo pri nakupu. Vso našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam v spletnih katalogih posameznih proizvajalcev na voljo tudi vse informacije o želenem elektromaterialu. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z elektromaterialom, pa vas vabimo, da nas obiščete v naši trgovini z elektromaterialom in z veseljem vam bomo pomagali. Poleg omenjenih proizvajalcev elektromateriala pa vam lahko po posebnem dogovoru dobavimo tudi rezervne dele in potrošni material mnogih drugih proizvajalcev, med katerimi so: Bailey, Ceb, Esa, Eta, Eurotech, Fluke, Končar, Lapp, Omron, Phoenix Contact, Iskra, Harting in mnogi drugi.

VEČ O ČASOVNIH RELEJIH >>>