V podjetju Telmak nudijo kvaliteten elektro material raznih proizvajalcev

Elektro material, ki ga najdete v podjetju Telmak, se uporablja za avtomatizacijo v raznih industrijskih procesih. Poleg proizvodov priznanega proizvajalca Schneider Electric, za katerega je podjetje Telmak uradni distributer že skoraj tri desetletja, nudijo tudi kakovostne izdelke drugih znamk kot so Pizzato, Teaflex, Kabeltec, Rittal, Eaton in druge. Konkurenčne prednosti podjetja Telmak so obširen asortiment, velika zaloga in svetovanje ob nakupu. Svetovanje nudijo njihovi strokovno usposobljeni prodajalci, ki so strokovnjaki za elektromaterial. Cene izdelkov so ugodne, trudijo se, da vam nudijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. V Sloveniji najdete mnoge trgovine z elektromaterialom, vendar se velikokrat zgodi, da na zalogi nimajo določenih artiklov, ki jih rabite v kratkem času. V trgovini podjetja Telmak, se to skoraj ne more zgoditi, saj imajo obširno zalogo izdelkov iz njihovega prodajnega programa. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate ponudbo vseh izdelkov, na voljo so vam tudi številni katalogi. Želene artikle vam lahko pošljejo po pošti, lahko pa obiščete fizično trgovino, ki se nahaja v Logatcu.

Elektromaterial

Pri stanovanjskih gradnjah se uporablja zelo veliko različnega elektro materiala

Elektro material je uporaben na različnih področjih kot so stanovanjske gradnje, vzdrževanje industrijske proizvodnje, strojegradnje in podobno. V vašem domu boste našli različen elektro material, saj je v vsakem prostoru vsaj eno stikalo ali vtičnica, v različnih modelih in barvah. Vtičnice, stikala in druge podobne elemente spadajo med osnovni elektro material. Osnova elektro inštalacij so energetski, telekomunikacijski ali energetski kabli, prav tako pa se štejejo med elektro material vodniki in spojna oprema. Pri sodobnih objektih se srečujete z različnimi izvedbenimi zahtevami, zato najdete v ponudbi Telmak trgovine z elektromaterialom razne vrste cevi za fine in grobe inštalacije, vgradne in nadgradne inštalacijske doze, razvodne kanale in mnoge druge izdelke. Ker so sodobne elektroinštalacije kompleksnejše, med elektro material štejemo še elektro omarice, prednapetostne zaščite in releje ter števce. Pri nabavi elektromateriala se pogosto zgodi, da človek razmišlja ali bi dal prednost vrhunski kakovosti ali ugodni ceni. Nemalokrat se izkaže, da poceni elektromaterial ni dobra izbira, saj lahko ob okvari ali nepravilnem delovanju, predstavlja nevarnost za vas in za naprave. Prav tako se rado zgodi, da imajo poceni izdelki kratko življenjsko dobo kar pomeni, da dolgoročno gledano plačate za izdelek veliko več kot ste načrtovali na začetku. V podjetju Telmak se trudijo zagotoviti najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Ponudba Telmak trgovine z elektromaterialom obsega kvalitetne izdelke Schneider Electric

Na področju upravljanja energije je Schneider Electric vodilno podjetje. Zagotavlja vam kvalitetne proizvode in storitve s tega področja, prav tako pa nudi inovativne rešitve, ki pripomorejo k preoblikovanju industrije. V ponudbi Telmak trgovine z elektromaterialom boste našli pestro izbiro izdelkov Schneider Electric. Njihovi proizvodi so zanesljivi, varčni in trajni ter enostavni za namestitev in uporabo. Kategorije Schneider Electric proizvodov, ki so del ponudbe trgovine Telmak so: avtomatizacija, detekcija in RFID sistemi, električna distribucija, inštalacijski sistemi, elektro omarice, krmiljenje motorjev, frekvenčniki in mehki zagoni, krmilno signalne komponente, servo sistemi, varnostna oprema ter napajalniki in transformatorji.

Poceni elektromaterial

Rittal, Kabeltech in Pizzato Elettrica proizvajajo kvaliteten elektro material

Del ponudbe trgovine Telmak so izdelki proizvajalca Rittal. Izdelki zagotavljajo podlago za modularni Rittal – The System, s katerim se lahko njihove rešitve prilagodijo vsem vašim zahtevam in potrebam. Primer sistemske platforme je stikalna omara, ki jo je mogoče uporabiti kot IT omaro. Rittalov prodajni program zajema tudi veliko število standardnih ohišij. Na voljo so mala ohišja, kompaktne stikalne omare in tudi kompletne sistemske vrstne omare. Proizvajalec kablov, vodnikov ter posebnih in kompleksnih sistemskih rešitev je podjetje Kabeltec, ki je prisotno na tržiščih po celem svetu. Nudijo kakovosten in zanesljiv elektro material ter individualne rešitve za trgovine in industrijo. Podjetje Pizzato Elettrica je eden vodilnih evropskih proizvajalcev varnostnih naprav, pozicijskih stikal, dvižnih naprav, nožnih stikal in mikro stikal, ki spadajo med elektromaterial. Katalog njihovih izdelkov si lahko ogledate na spletni strani podjetja Telemak.