Rele 12v in 220v: prodaja relejev Schneider! 

Rele je elektromagnetno stikalo, ki električni tok krmili skozi magnetno navitje. Kombinacijo relejev in stikal navadno imenujemo kar kontaktorji. Releje, ki vam jih ponujamo v podjetju Telmak, si lahko ogledate na naši spletni strani, in sicer v pdf katalogih. Videli boste, da vam ponujamo različne vrste relejev. Rele je lahko časovni, logični, termoregulacijski, vtični ali Zelio Control rele. Prav tako pa boste v naši ponudbi našli tudi števce. Podjetje Telmak je družinsko podjetje, ki se ukvarjamo s prodajo elektrotehničnega blaga. Naša ponudba elektromateriala je pestra in cenovno ugodna. Poleg prodaje pa vam nudimo tudi vso tehnično podporo in strokovno svetovanje. Ponujamo vam elektrotehnični material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric, ki vam ponuja tudi kakovostne releje različnih vrst. Če potrebujete rele 12v ali 220v, potem je naša ponudba kot nalašč za vas. Oglejte si jo na naši spletni strani v pdf katalogih ali pa nas obiščite na sedežu podjetja, kjer vam bomo z veseljem pomagali izbrati ustrezne releje in ostali elektromaterial, ki ga potrebujete za vaše delo.

PREVERITE PONUDBO LOGIČNIH RELEJEV

Rele Schneider Electric - kakovostni releji po ugodni ceni

Naša ponudba relejev je pestra in dostopna po ugodni ceni. Ponujamo vam kakovostne releje Schneider Electric. Gre za vodilno podjetje na področju upravljanja energije, ki svojim uporabnikom nudi kakovostne proizvode, rešitve in storitve na tem področju. V katalogu podjetja Schneider Electric lahko najdete vso ponudbo elektromateriala, med katerim boste našli tudi releje različnih vrst. Omenjeno podjetje z inovativnimi rešitvami skrbi za preoblikovanje industrije, svojim strankam pa pomaga tudi pri povezovanju. Na spletni strani podjetja Telmak si lahko ogledate pdf kataloge, v katerih boste našli tudi kakovosten rele Schneider 12v ali rele 220v. Podjetje Telmak se ukvarja z zastopstvom Schneider Electric v Sloveniji, nudimo pa vam tudi vso tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovost, zanesljivost in trajnost, potem izberite strokovnjake za upravljanje z energijo. Izberite rele in ostale izdelke Schneider.

releji schneider

releji 12v prodaja

Rele 220v in ostala ponudba relejev

V naši ponudbi lahko najdete različne releje, med drugim tudi rele 220v. Omenjen rele 220v je ena izmed izredno iskanih in dobro prodajanih elektronskih naprav. Rele je vsestranska naprava, ki omogoča preklapljanje s časovno zakasnitvijo in je uporabljena v različnih panogah, od industrije, strojegradnje, energetike itd. Vse informacije o relejih 220v ali 12v ter o časovnih relejih in ostalih lahko najdete v pdf katalogu na naši spletni strani. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete na sedežu podjetja, kjer vam lahko, glede na vaš namen uporabe, pomagamo poiskati ustrezen rele za vaše delo.

Kakovostni releji z dolgo življenjsko dobo

Rele 220v in ostali releji iz naše ponudbe so kakovostni in se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo. Rele, ki ga lahko po ugodni ceni kupite pri nas, je odporen na zunanje motnje in nihanje napajalne napetosti. Mi vam lahko pomagamo izbrati ustrezen rele. Poleg prodaje relejev 220v itd. in ostalega elektromateriala se namreč ukvarjamo tudi s strokovnim svetovanjem. Vsak rele je namreč opremljen z določenimi oznakami, in če niste vešči branja teh oznak, morda ne boste znali izbrati ustreznega. Zato dovolite, da vam pri izbiri pomagamo.

Prodaja relejev za zahtevne in manj zahtevne aplikacije

V podjetju Telmak se ukvarjamo s prodajo relejev 220v in ostalih relejev za zahtevne ali manj zahtevne aplikacije. Pri izbiri releja se moramo osredotočiti predvsem na njegov namen, saj lahko izbira neustreznega releja povzroči marsikatero nevšečnost. Prav zato smo za vas pripravili pdf kataloge, kjer lahko izveste vse o relejih in njihovi uporabi. Ogledate si jih lahko na naši spletni strani. Več na http://telmak.si/