Časovni rele od 6V do 220V in njegova uporaba v različne namene

Časovni rele uvrščamo med elektro material, ima pa različne načine oziroma namene uporabe. Poznamo več vrst časovnih relejev - lahko so enofunkcijski ali večfunkcijski, prav tako pa poznamo tudi analogne, digitalne, vtične, releje za panel in mnoge druge. Omogočajo nam vklapljanje oziroma izklapljanje s časovnimi zamiki. Delujejo tako, da se ob vklopu krmilne napetosti vključijo, izključijo pa se po poteku nastavljenega časa. Kodirni vtič lahko nastavimo na zakasnitev vklopa, pri čemer se zakasnitev uporabi ob vklopu napajalne napetosti. Naprava se vključi po zakasnitvenem času. Časovni rele 12V boste našli tudi v ponudbi podjetja Telmak, v katerem se ukvarjamo s prodajo elektromateriala priznanih blagovnih znamk. Za vas smo pripravili ugodne cene časovnih relejev.

časovni rele 220VČasovni rele 12V in drugi

Časovni rele 12V je le eden izmed časovnih relejev, ki so na voljo v podjetju Telmak. Nudimo vam večfunkcijske rešitve in širok razpon napetosti naprav, na voljo pa je tudi časovni rele z zakasnjenim izklopom in vklopom, ki ga lahko uporabimo v najrazličnejše namene. Za vsa dodatna vprašanja o časovnih relejih 12V in časovnih relejih 220V smo vam na voljo.

časovni rele cena

Časovni rele omogoča preprosto in hitro nastavitev

Časovni rele Zelio time sodi med genialne rešitve na tem področju, saj omogoča preprosto in hitro nastavitev, potrebno pa je tudi omeniti, da je serija časovnih relejev Zelio time neverjetno prilagodljiva in praktično najboljša rešitev. V podjetju Telmak vam bomo pri izbiri primerne naprave priskočili na pomoč, saj imamo na tem področju veliko izkušenj. Več nahttp://telmak.si/