Napajalnik 24V in njegova uporaba v praksi

Napajalnik je naprava, ki jo pogosto srečujemo v vsakdanjem življenju, a se največkrat tega niti ne zavedamo. Obstaja več vrst, ki se razlikujejo glede na način oziroma namen uporabe, med seboj pa se razlikujejo tudi po napetosti. Naprave zagotavljajo kakovost izhodnega toka, ki je primeren za obremenitve združljive napajalne naprave. Ker je na trgu na voljo veliko različnih vrst, je najbolje pred nakupom poiskati strokovno pomoč izkušenega prodajalca. V podjetju Telmak vam nudimo napajalnike 24V in pasivne napajalnike. Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega materiala za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk. Poleg nabave opreme vedno poskrbimo tudi za strokovno svetovanje.

PREVERITE PONUDBO IZDELKOV SCHNEIDER ELECTRIC

Napajalnik 24V za stabiliziranje napetosti

Napajalnik 24V je lahko tudi enosmeren, kar pomeni, da uporablja transformator za pretvorbo napetosti iz omrežja v različne (v največ primerih nižje) napetosti. Pri nakupu napajalnika se osredotočimo na kompaktno velikost, integrirano zaščito pred preobremenitvijo in na visoko stopnjo stabilnosti izhodne energije. Napajalnike 24V in AC DC napajalnike lahko preverite tudi v ponudbi podjetja Telmak.

VEČ O ČASOVNIH RELEJIH

Napajalnik, ki ustreza vsem standardom

Napajalnik mora ustrezati predpisanim standardom, zaščiten pa mora biti pred nastankom kratkega stika. Če potrebujete primeren napajalnik za industrijsko uporabo in ne veste, katerega izbrati, se za nasvet obrnite na izkušene prodajalce iz podjetja Telmak. V naši ponudbo boste našli modularne napajalnike in transformatorje, pri izbiri katerih vam bomo z velikim veseljem priskočili na pomoč. Več na: http://telmak.si/

napajalnik 24Vmodularni napajalnik